[Føtter!]

I skolan i dag så har vi lært oss hur man ska fila føtter och klippa tå naglar=PxD hahaha!!! Sen fick vi gøra det på som som går andra året i skolan och de va facktiskt inte allst så æckligt som jag trodde att de skulle vara!!! jag hade sett før mig feting æckligt men de var det værkligen inte!! Inte ens i nærheten=D Jag kænner mig stolt eftersom att jag blir æcklat av føtter å sånt=P hehe men de gick jævligt bra eftersom att man  tænker bara "det hær ær min jobb och jag ska gøra det!!"
Sen så eftersom att dom går andra året så tror ju dom att dom ær ældre æn oss alla men det ær dom ju inte! I alla fall inte ældre æn mig och jag blev så irriterad! Dom sa lixom "men jag vill inte att någon skall gøra det på mig før att jag har inte raka mina ben!" Så tillslut kunde ju inte jag hålla kæften med min stora mun så jag sa "Jag tror inte att det ær en ænda hær inne som inte har hår på sina ben! Vi ær mænniskor och vi alla ær fødda med hår på kroppen!" Så så hade dom inte något att sæga!
Sen så trodde dom ju att dom var ældre æn oss alla men det ær dom ju inte så det var jag och en kille som skulle berætta hur jag ska gøra och tjejjen som jag gjorde det på och han killen va fan skit irriterande! Han betedde sig som om jag vore 5 år så tillslut kunde jag inte hålla mig dær hæller så jag sa "Nu ær de facktiskt så att du behøver inte prata till mig som om jag ær 5 år fær jag slår vad om att jag ær ældre æn dig i alla fall!" Han vart chokad men helt pløtsligt vart han facktiskt normal=P haha!
Men innan allt de hæra så fick vi veta nær vi kom till skolan kl 8 att vi børjar inte førens kl 2!!! De va ju kul att få veta nær man kommer till skolan!! Eller inte?? Men jag palla inte åka hem før då vet jag att jag inte skulle ha gått tillbaka till skolan i alla fall så jag stannade kvar=P Och det gjorde alla andra med=)
Sen så førberedde vi oss till att vi ska fixa alla lærares føtter på ferdagen och om det går lika bra då som det gjorde i dag så ska det nog gå bra=D haha! 
Och jusst nu ær jag hemma hoss min kussin=D haha! Som alltid=P haha de e fan DYRT att åka hit=P Kostar fan 44,- eller något sånt før en væg bara eftersom att hon bor på landet=P Haha men men ja ja! Så kan de vara=P haha!

Men nu ska jag dra=P Ska kolla min bdb sen ska jag ut med min kussins dotter och gå halloween=PxD hahaha!!!

Happy halloween føræsten=P hahaha! Puss å hej ha de bra=D 

[Världens sjukaste!]

Det är heeelt sannt!!! Jag är sjuk=( Stackars mig visst? Fyyfaan för att vara sjuk! Jag vaknade i dag kl 6 och kännde att min hals var helt svullen sen kommer pappa in i mitt rum och roppar "Hege gå upp nu!" Och jag svarade "Pappa jag är vääärldens sjukaste!!!" Å han sa "Ska du inte till skolan?!" Jag sa "Va tror du?? SER DU INTE ATT JAG ÄR PÅ VÄG ATT DÖ ELLER??=O" Så jag gick inte till skolan=P Men de känndes facktiskt som att mitt huvud skulle sprängas!!! Det bara dunkade och dunkade!! Och jag tog huvudvärkstabletter men det funkade inte! Sen skulle jag spotta och då kom det blod! Där ser du! Jag är facktiskt världens sjukaste!!
Sen så kom Michael hem till oss och han sa "Va fan är du sjuk eller?" And i wass like DAAAH!!! Haha! Sen skulle vi äta men sen så skulle pappa på jobb så inte någon kunde köra Bente till affären så de blev mackor med ägg! NAM NAM! Bättre=D I looove eggs=D
Sen pratade jag med Jonte i telefonen för att jag kom på att jag saknar han som fan! Men nu känns det lite bättre i alla fall=) Sen så hmm ja sen havnade jag här! Trevlig dag va??=P Eller inte=D Haha! Jag tror nog att jag ska till skolan i morron=P Hehe jag har möte med min lärare juh! Haha! Men vi får se! Om de e samma då som det har varit i hela dag så kommer jag inte gå! Fett ont i halsen och allt! Sen på toppen av allt så har jag mens värk också! Kan de bäi värre? Ne de tror jag inte=P Skulle aldrig ha slutat med P-sprutan fan=P Men men!
Ne nu ska jag uppdatera min Bdb=P HegeIsbrekken.bilddagboken.se om någon vill snoka=) Ha de bra=)

Puss å kram=D

[BINGO=D]

Haha jag har varit med min kussin Tone hela hälgen och vill ni veta en sak?=D I dag spelade vi BINGO!!!! Hahahaha asså inte den på tv utan i en lokal=D Och sj vann man ju 50,-! Jag kunde ha vunnit 100,- men jag glömde roppa BINGO=PxD hahahaha! Sen så vart vi bara kvar och som vi spelade=D haha! Fyfan asså=P Men jag förlorade ju inte något för att jag vann ju tillbaka mina 50,- som jag hade satsat=P haha! Sen så har vi inte gjort så mycke mera=P Haha jag ska snart ducha innan allt de bra börjar på tv=P haha!
Hmm va har jag gjort mera? Inte mycke inte=P haha jag har kollat på nyheterna och ätit fisk! *URK!!!*
Fisk e godt så länge den inte är vit=P Jag tycker inte om vit fisk=P Haha!!
Ååååh jag vill se den dära filmen "hårspray" den värkar såååå bra=D
Sen en till film med=P haha kanske ska tvinga Mangne eller Silje-Helene eller Marita eller någon på bio=D Va säger du om de?=D
Ne nu orkar jag inte skirva mera=D Eller jag har inte något mera att skriva=pxD haha


[Kussin vitamin!]

Jaha! Då va de hælg=D Eller de va de ju redan i går men i alla fall=D I går åkte jag hem till min kussin efter skolan før att jag skulle fixa mina naglar och  mina nagelgrejjer ær hær så de va bara att åke hit=P De blev så klart så att man stannade=P haha! Sen i nær jag vaknade i dag (Kl 2) så hade jag feting ont i magen=P så jag hade så klart fått mensen=P Så de va bara å køpa tamponger=P Sen så åkte vi till citycyd och jag handlade klæder och julklappar till Emelie K och Jonte=P hahaha! *Hemmlis*
Jaha sen har jag fixat mina naglar lite mera=D jag blir ju aldrig førnøjd=D Jag tror att jag ska fila lite till sen! Måste fan ta en alvedon! *MENSVÆRK* Brb!
Back! Jaha! Va ska jag sæga nu då? Hmm! Sari ær bøg och jag ær också bøg;-) Sen så har jag inte några cigg før att jag har inte varit hemma på 2 dagar! Sen så tar jag cigg av min kussin i stælle=D Sen så ær jag røksugen! Sa jag føræsten att jag har køppt 2 nya linnen??=D Sen två møssor=D Sen hmm? 2 hårspray! de va fan 2 dagen i dag=D Men jag va ju bara tvungen att køpa 2 linnen før de va ju så billigt! Sen køpte jag den rosa hårsprayen på H&M sen va ja tvungen att ha Got2be horsprayen den rosa før den lucktar så godt=D Sen så hittade jag en møssa sen en till som ær lixom lite som en keps eller va man ska sæga=P Så jag tog båda=D Sen så åkte vi hem=D Sen MÅSTE jag bara ha dom dær byxerna som jag såg! Annars dør jag! Dom kostade bara 999,- så de va inte så dyrt tycker jag men de tycker pappa=P haha!
Ne nu ska ja kolla film med dom andra=D Ska føræsten sova hoss min kussin i dag med=D

puss å kram inte en chans att vi syns på stan! i alla fall inte i kvæll;-) haha!

[øøh?]

Varfør skriver man blogg ijæntligen? Man skriver men man vet inte om någon facktiskt læser! Men man skriver i alla fall! Man skriver vad man har gjort den dagen, hur man mår och villka man har varit med. Tar upp kanske 10 min av ens dag, varje dag. Før att bara berætta før andra hur man mår och vad man har gjort! Sen om man inte har skrivit en dag så lægger man till det på næst dagens blogg før att alla skall veta vad man gjorde måndag, tirsdag, onsdag, torstag, fredag, lørdag och søndag! 7 dagar i væckan ca 28 dagar i månaden och 365 dagar i året! De ær jævligt mycke onødig inførmatjon ijæntligen! Man bloggar om absolut ingenting och læser andras bloggar, man kanske skiter i vad dom har gjort, hur dom mår och villka dom har varit med, men læser det gør man i alla fall! Och æven om man facktiskt inte sæger det så vill man att någon skall læsa och man hoppats på att få en liten fin kommentar tillbaka med!
Det hær ær Hege-Marita Isbrekken Kolstads blogg! Så vælkommen till min blogg, eller vælkommen till mitt liv kanske jag ska sæga?

Mohaha massa onøøødiga saker! Før det jag ijæntligen vill sæga ær att jag har tråkit i skolan och har en håltimme och att jag ær ensm. Kænner mig ganska sur før att jag inte fick någon prao platts. och innerst inne hoppats jag att du læser och kommenterar min blogg!

[Äntligen!]

image2

[Party Party]

[Party Party]
Det var på min 18 års dag de=D

[Jaha]

Jag som skulle stæda mitt rum i dag men ikke sa nikke! Nu ska jag sitte hemma hoss Linn i dag igen som barnvakt=P haha men de va en sak som var bra och de var att hon lovade mig att hon ska hjælpa mig att stæda mitt rum i morron! Mohahaha hon vet inte hur det ser ut=D Men nu har hon lovat så nu måste hon! *DJÆVUL*

Sen så ska jag kræva popcorn før de har jag varit sugen på ænda sen jag och Emeli N poppade hemma hoss henne! och Linn hade inte några popcorn hemme till min stora besvikelse i går nær jag kollade igenom hela køket!!! Men nu har jag ringt henne men jag tror inte att hon kommer køpa med det i alla fall=P haha de ær ju den 20 i dag och alla har fått pengar=P Så alla affærer ær helt fulla och de e bara en massa kaos! Men men! Vi kan ju hoppats=D *håller tummarna*

Men men ! Nog om de! visste ni føræsten varfør man aldtid stænger øgonen nær man nyser? Det kommer av att om man nyser med øppna øgon så kan facktiskt øgonen ploppa ut så dærfør ær kroppen gjord så att man ska aotomatiskt stænga øgonen nær man nyser=D Så vet ni de!

men nu ska ja kolla på tv=D Sen ska jag vænta på att Linn kommer hem=D Puss och kram vi sysn på stan=D

[Stæda?]

Hehe i dag skall jag hem=) Emelie K har tjatat om att jag borde åka hem i ett par dagar nu och jag tængte att hon ska væll få som hon vill=P Hon vill ha alla bilderna från då jag var i Sverige:D Haha! Så jag får væll åka hem och skicka dom till henne sen då=P Men nær jag kommer hem så skall jag først och framst stæda mitt rum=D Sen får vi se om Emelie K ær inne i msn nær jag skall skicka bilderna, annars lægger jag in dom på hennes playahead i stælle=)
I morgon ær det skola igæn... Ijæntligen har vi PRAO væcka men jag fick inte någon PRAO plats før vi fick inte søka sjælva utan våra lærare skulle gøra det åt oss, och sjælvklart så var det inte bara jag i klassen som ville bli hudspecialist så jag och 3 tjejjer till i klassen får vara i skolan hela væckan medans alla andra får PRAOA... Lite orættvist men livet ær væll inte alltid rættvist eller?
Jusst nu ær det Pocahontas 2 på tven. Hehe nær vi var små så fanns det inte någon Pocahontas 2! Det ær det samma med alla Astrid Lindgren filmerna, nu finns Karlsson, Pippi, Emlil, Barna i bulleby, Lotta och alla andra i tæcknat! Hur ruttet ær inte det? Asså Emil, Pippi, Karlsson och alla andra Astrig bilmer ær ju mycket, MYCKET bættre nær det ær orginalen! Stackars dagens barn! Ska inte dom licksom få se ricktiga Karlsson filmerna? Tacka vett ja nedlastningsprogram=D

Ne nu skall jag dra... Ska snart hem och innan det så skall jag busa med Michelle=) Ha de braaa!
Puss och kram!

[Jaha]

Jag som skulle stæda mitt rum i dag men ikke sa nikke! Nu ska jag sitte hemma hoss Linn i dag igen som barnvakt=P haha men de va en sak som var bra och de var att hon lovade mig att hon ska hjælpa mig att stæda mitt rum i morron! Mohahaha hon vet inte hur det ser ut=D Men nu har hon lovat så nu måste hon! *DJÆVUL*

Sen så ska jag kræva popcorn før de har jag varit sugen på ænda sen jag och Emeli N poppade hemma hoss henne! och Linn hade inte några popcorn hemme till min stora besvikelse i går nær jag kollade igenom hela køket!!! Men nu har jag ringt henne men jag tror inte att hon kommer køpa med det i alla fall=P haha de ær ju den 20 i dag och alla har fått pengar=P Så alla affærer ær helt fulla och de e bara en massa kaos! Men men! Vi kan ju hoppats=D *håller tummarna*

Men men ! Nog om de! visste ni føræsten varfør man aldtid stænger øgonen nær man nyser? Det kommer av att om man nyser med øppna øgon så kan facktiskt øgonen ploppa ut så dærfør ær kroppen gjord så att man ska aotomatiskt stænga øgonen nær man nyser=D Så vet ni de!

men nu ska ja kolla på tv=D Sen ska jag vænta på att Linn kommer hem=D Puss och kram vi sysn på stan=D

[Æn dag till]

I dag har jag varit hemma hos Linn igæng och jag skall sitta barnvackt i kvæll till min prinsessa! Vi ska kolla på film senare som går på Disnep channel eller hur det stavas=) Det ær Hiscool musical 2 i dag fast på Norska så att Michelle førstår vad dom sæger med=)

Jusst nu sitter vi bara och vænstar på att maten skall bli klar sen skall vi æta=) Vi kanske tar oss en tur till min moster sen också, det var ett tag sedan jag såg henne nu=P Eller i alla fall två væckor!
Jag har skulldkænnslor før att jag har inte arit hemma hoss farmor på as længe! Fytusan! Man borde ta sig en tur men om man skall åka till farmor så skall man inte ha något annat inplanerat på hela dagen før man vet aldrig nær man kan åka dærifrån utan att kænna att man "kan facktskt stanna 10 min till". Saknar henne facktiskt!

Jag saknar redan Eskilstuna! Jag vet nu att det ær nog dær som jag hør hemma! jag borde åka dit lita oftare! Men det ær inte gratis och jag ær inte rik=P Jag har fattat också att det ær inte bara mina kompisar jag saknar utan det ær också sjælva staden! Eskilstuna!<3

Jag funderar på att kolla efter ett jobb, ni vet, ett jobb som jag kan jobba på efter skolan ett par dagar i væckan! Så att jag får lite pengar! Så har jag mera pengar till både mig sjælv och andra!
Har børjat med julklapparna=) En speciell person får en speciell present=) Hihi! Medans jag åker till Spanien øver julen=P Om jag børjar jobba så har jag ræknat ut att jag kommer kunna åka till Eskilstuna efter Spanien. Asså så att jag ær dær øver nyår=) Det skulle vara ganska så kul=)

Men jag vet inte æn! Dærfør har jag inte sagt något om det till någon! Asså om det dær med jobbet=P Jag vill inte att pappa skall veta det før då blir det ett jævla tjatande! Och de pallar jag inte! Han tjatar redan så att det ræcker! Och vi blir bara osams hela tiden! Haha jag undrar varfør vi aldrig kan hålla sams?

Men jag skall dra nu=) Orkar inte sitta hær længere=)

Puss och kram!<3

[Stackare=/]

Michelle har oppererats igæn... 6 gången nu och om mindre æn en væcka så måste hon in igæn bara før att fixa till det som dom gjorde nu! jag blir så førbannad asså! Hon ær bara 2.5 år och redan så har hon oppererats så mycket! Jag blir så ledsen nær jag tænker på det! Jag blir så irriterad på alla lækare av att dom inte gør som dom skall nær dom oppererar henne!
I dag har jag varit med min syster på city cyd. sen så har vi varit hemma hoss henne och nu skall jag snart sova=P Jag skall sova hær=) Men jag orkar inte skriva mera=P Ska kolla tv=D 

Puss och kram! 

Hemma i Norge.

Jaha nu var man hemma i Norge igæn.... Saknar redan alla kompisar i Sverige och jag skulle ønska att jag kunde åka tillbaka igæn, men jag vet att det går inte jusst nu eftersom att skolan ær viktig! Hade det inte varit før skolan så hade jag nog stannat længere.
Jag hade i alla fall ricktigt kul medans jag var dær! Men jag ønskar i alla fall att jag hade fått lite længere tid! Om man bara fick en dag till eller kanske en væcka till?!? Eller kanske en evighet till!
Det ær facktiskt ganska orættvist att jag inte får vara med mina vænner, det ær det! Men om jag tænker lite længere fram så har det varit orættvist i alla år att jag inte har fått vara med mina slæcktinger med. Jag vet att vad jag æn gør och vart jag æn tar vægen i værlden så finns alltid mina bæsta kompisar dær før mig och væntar, om det ær ricktiga vænner så finns dom aldrid kvar! Och æn så længe har jag lært mig att mina vænner ær ricktiga vænner! Sånna vænner som bryr sig om hur jag mår och hur jag kænner! Precis så kænner jag før dom med! Dom vet villka dom ær och jag vet villka dom ær!

RSS 2.0