[En stund senn sist=)]

Jaha då var man tillbaka igjæn då=) Jonte bloggar så mycke om sitt patetiska liv så då kan væll jag blogga om mitt med?

Skulle ha varit på skolan i dag... Hehe skulle ha gjort en hel del saker i dag! Konstigt att det blir inte alltid som man har trott!
Vaknade kl 10.00 ringde Blend och frågade han nær han skulle vara hos advokaten i dag? Kl 11.00 så jag tænkte att jag ær redan sen till skolan och det tar minst en och en halv timme innan jag kommer dit så va fan, jag føljer med som suport to my boy!

Hmm sen har jag bråkat en hel del med pappa i det sista med! Ni som vet hur pappa ær vet hur de funkar! Samma visa som med Rebin! Dokk lite værre denna gång før att han tror att bara før att Rebin var en idiot så ær alla de! jaja... Jag får inte vara tillsammans med en svartskalle, men han ær tillsammans med en som har ett barn som ær halv turk och inte nog med det, han har ett barn sjælv som ær halvturk!
Jag vet att man ska inte offra allt å hit och dit, men det gjør jag inte! Jag bara gjør det Hege style! Jag vill ha det på mitt sætt och jag ær 18 år nu, alltså gammal nog till att ta hand om mig sjælv, i alla fall på papprena!
Skulle ønska att min pappa var lika førståendesfull som alla andras føreldrar! Asså att i stællet før att trycka ner sitt barn så hey, vad med att førsøka hjælpa det med att bli en bra mænniska?

Aja nog om de! Jag har sækert søkt 20 jobbar nu.... Hoppats att jag i alla fall skulle kunna få en av dom? jag menar hur svårt kan det vara? Men det ær sækert jag och 100 andra som søker... hehe mænniskor som gjærna har jobbat førut och kan det, inte som jag som aldrig har jobbat i hela mitt liv... Men man ljuger ju på CVn och sejjer att man ær pålitligt och alltid kommer i tid och vet till 99.99% sækerhet att man ær den personen som dom søker;-)
Funkar det inte så får jag hitta på något annat! Får gå runt i stan och kolla om det finns någon stans dær dom behøver någon som extrahjælp eller något liknande!
Eller så får jag gå till Nav och kolla på den væggen, dær brukar dom ha jobbar! Svårt å lite krumelurligt nær man inte har någon utbildning!

Kollade i alla fall på lægenheter! I fall om det var något som man skulle kunna tænka sig! Men allt som var billigt ingjikk att man skulle dela med någon annan! ALDRIG I LIVET! Ofta man vill dela lægenhet med någon man aldrig ens har træffat! OK om det var någon man i alla fall visste vem de va, tack men nej tack sæger jag bara!
Om jag inte hittar någon lægenhet så får jag væll betala och køpa en! Men de som e så ruttet ær att man måste i alla fall betala hyra! Jællå lixom?! Vart ær værlden på væg?

Aja jag ska kolla på "Veronica Mars" nu! Det ær ett avsnitt som jag redan har sett ser jag men jag orkar inte skriva mera! Børjar få ont i hænderna facktiskt=P

Puss å kram, skumm banan?


RSS 2.0