17 maj!

Nu har det varit 17 maj, Norges natsjonaldag som alltid firas med dunder och brak! Julia hadde Norsk folkdräkt så klart som alla andra barn i stan och en hel del vuksna. Hon tyckte väll inte så mycket om dagen, hon är så liten så det ända hon fattade som det var nu är att man ska vara glad och ha tummen upp. Hon sovnade vid 15 tiden och sov tills 19, genom all musik, visselpipor och annat dunder och brak så slaggade hon som om hon aldrig gjort annat.

Vi har tagit massa kort på Julia nu när Emelie har varit här, vi har liksom passat på lite även fast jag har en egen kamera. Men som sagt vi har tagit massa kort och eftersom att det tar en halv evighet att ladda upp så får jag väll börja nu, för staks börjar paradise hotel! :)


Julia har fått choklad av Emelie så klart!


Å så ska vi hem, men choklad på tröjjan och allt! :)


Julia har badar! :)


<3


Vi ska till badhuset! :)


Det var massa nakenfisar i duchen!


Baaaadaaa! Värdens finaste tjej!<3


Man kan undra vem som tyckte att det var roligast, EMELIE eller Julia?


Julia å Emelie käkar glass tillsammans, Julia älskade glass!


Mariann 20 år!:)


Julia i Norskt folkdräkt! Hon var så FIN! Min lilla tjej!
Jag älskar henne så mycket, världens finaste tjej!
Gud vad jag älskar henne!


Julia med sin baloon!:D

Det var det! Nu dräglar Hawkar snart på mig för att han vill kolla runt lite så han får väll göra det då! :) Puss å hej!


Badhuset.

Jag, Julia å Emelie har varit i badhuset hela dagen i dag. Det hela började med att vi skulle åka dit och vi såg att bussen bara gick en gång i timmen så vi ringde en taxi. Taxin kom och vi började fixa inn med allt som skulle inn (vagn, unge, stol osv) å då åker bussen precis förbi! Snacka om bakslag! Vi hadde ju redan beställt taxin och han var där och vi satt typ i bilen så vi kunde ju inte ångra oss heller. Då visade det sig att bussen inte allts bara kjörde en gång i timmen utan en gång i halv timmen.
I villket fall som hälst så kom vi till badhuset och jag betalade å Emelies kort funka inte så klart så jag kirrade det med, så inn å byta om. Först jag, så Julia å Emelie. Väl inne i badhuset fattade inte Julia helt vad som var på G. Hon var glad i duchen när hon såg vattnet, men hon fattade inte helt vad hon skulle göra, bada med blöja på liksom? Men efter ett litet tag så slapnade hon av och tyckte att det var riktigt roligt. Vi skulle låna Linns undervattens kamera, men vi kände att det var inte så stort behov för det, eller vi orkade helt änkelt inte gå upp till henne... Ok helt ärligt, JAG orkade inte gå upp till henne, men det blev en hel del kort ändå. Inga på mig å massor på Emelie å Julia, sötnosar : )

Å Julia skulle så klart INTE sova i badhuset, det kunde vi ju fet glömma! Så hon sovnade i vagnen så fort vi kom ut ungefär, med bullen i handen och allt. Så skulle vi hitta busshåldplassen, å det var också ett prosjäkt i sig själv eftersom att dom håller på å bygger om utanför, men vi hittade den till slut.

Jag och Emelie har också kommit fram till att även om en one piece är det fulaste som finns så ska vi mäst sansynligen köpa en varsin i mogon! Fatta va skönt! Jag vill ha grön, Emelie satsar på gul!

Vi har också kommit på att vi ska åka utomlands med Julia nästa vår/sommar/höst någon gång. Vi är alltså inte helt säkra på när, men någon gång då. Jag måste ju ha gått klart skolan å Emelie måste ha ledigt från jobb också vidare. Men vi ska börja spara nu och så blir det en sissta minuten på oss 3, bara vi! Shit va mysigt det kommer bli. Jag kan se för mig Julia på stranden med en liten solhatt och en vit näsa av solkräm. Lukten av havet med mina två tjejjer, det kan nog inte bli bättre änn som så!

Men nu är klockan massor å om det ska bli one pieses i morgon så måste jag/vi nog sova nu! Natti natti!

Ps, jag vet att Julia är 9 månader å att kategorin heter Julia 4-8 månader, men min ursäkt är ren latskap! Men jag kirrar en ny nu!:)


Två små

tänder pryder Julias munn nu mera. I underkäken sitter dom båda två så fint på rad! Hon är så gullig när hon ler med sina två gaddar. Emelie är här också, våran underbara Emelie! Som vi har väntat. Nu kom hon å Julia har haft 2 dårliga dagar i rad, grinig å dann! Så i morgon blir det badhuset för våran del så att Julia slipper att "bara" sitta i vagnen för jag tycker att det är lite elakt, även om hon trivs där. Så i morgon blir det badhuset med Linns kamera! Hon har en undervattens kamera så så blir det massa kort på i alla fall mig å Emelie under vatten, det skal bli kul. Julia längtar, hon visar det bara inte! Haha!

Men jag har inget att blogga om... Jag vet inte vad jag ska skriva...

Jo förästen! Svennen har fått känna sig Svensk i dag också, vi åkte så klart till IKEA som är standar när Emelie är här. Svennen får känna sig lite svensk å Norsken får köpa sig massa onödigt skit. Men i dag höll dom på å bygde om så jag å Emelie hittade ingen ting, så ingen the grejjs blev det så jag får inte smaka mitt blåbärsthe förens jag kommer hem, sicket bakslag!

Men nu ska jag kolla andra saker, för som sagt har jag inget att skriva om!:)

Det snør, det snør!

Tidelibom.

Jusst... 1 Maj och stora fina snöflingor kommer dalande från himmelen. Hadde det inte varit för att jag vill ha sommar så hadde jag varit glad nu. Men jag vill ju ha jusst det, sommar! Jag vill att Julia ska kunna sykla på sin sykel utan att frysa ihäl liksom! Ha klänning och så vidare! Tänk om det snöar på 17 Maj, då blir jag besviken! Det måste vara pang väder på 17 maj i år, Emelie har ju trots allt rest mellan 70-80 mil för att vara med på denna ortoligt Norska högtid! Ne jag röstar för sommar!

Tråååkig!

Min blogg är nog den tråkigaste som finns nu för tiden, inga bilder å knappt ett inlägg i väckan, men så är det när man inte har data.
Julia håller på å få sin andra tand nu:) Det har kommit ett hål i tandkjøttet redan så nu fattas bara en tand att fylla tomrummet så det kommer väll i morgon eller överimorgon.

I dag var jag å Julia inne i stan och köpte present till min kussin som ska konfimera sig på Söndag å så köpte vi present till Linn (syster) som fyller om några dagar också. Annars så har jag å Linn ätit shusi i dag, det var facktiskt ricktigt godt å inte så dyrt som jag trodde att det skulle vara, men det blev aldeles för mycket! Linn har ätit med sin kompis förut men då hadde dom varit 3 å nu var vi bara två. Å så kommer dom i 8 bitars potjoner å det är lite för lite så vi täkte att vi kan säkert proppa i oss 16, vi klarade det men attans va mätt jag blev! Tur att jag inte hadde ätit innan å Linn kom från jobben så hon var också hungrig.

Till Linn köpte jag ett armband med ett hjärta på som hon har velat ha i flera år nu å vi köpte present till våran kussin tillsammans å det var ett halsband å örhängen:)

Men nu ska jag spela wii!:) Vi syns!:)

RSS 2.0