Sannhetens ögonblick!

Jusst nu sitter jag och kollar på sannhetens ögonblick, eller sannhetens øyeblikk som det heter på Norska... Jag ska snart åka hem eftersom att jag är hemma hos Linn jusst nu=)


I dag vaknade jag när Hawkar kom inn på rummet och skriker "Upp och hoppa! VI E SENA!" och jag svarar, "Vadå? Vart ska vi?" Och han säger, "Vi ska ju till sjukhuset och kolla på bebisen! Det är ju den 14 onde!" Jag bara vänder mig i sänger samtidigt som jag säger "Elskling, det är den 24 å inte den 14onde i dag..." Han blir besviken innan han glider ner brevid mig och säger, "Jag trodde ju att det var den 13 i går, jag har ju längtat sedan i går nu..." "Sov nu älskling, vi kommer ju i alla fall få se den snart!"

Sedan somnar vi om...


Emelie N å Emelie K?

Det ær iofør sig lite konstigt att kalla Emelie Nilsson før Emelie N eftersom att hon alltid bara har varit Emelie, fast æven om jag skulle skriva typ "jag ælskar dig emelie" så skulle du ju inte fatta villken Emelie jag menar om jag inte hadde skrivit førsta bokstaven i efternamnet också=P Får væll sæga pullan dårå!

Jag ska bestælla filt, trøjja/jacka, møssa och strømpot från min bestemor=P Jag har retan kollat i en sånn stikk tidning som Linn har så nu ska jag kopiera och kjøpa garn senn på søndan så åker jag dit med mina bestællningar, hø hø.

Annars ska vi på 50 års fest på Lørdagen, roligt=)

Annars har jag inte något annat att skriva, jag e trøtt i alla fall "/

Eller jo, jag vaknade føræsten i går av att bebisen sparkade som bara den inne i magen, asså jag e svår att væcka och senn vaknade jag av det=D Inte illa asså!

När datan "pajja".

Våran dator är på fix, jag har sakt till alla att hårddisken kracha, detta är inte fallet. Jag kastade den i väggen facktiskt! Känndes jävligt skönt där och då, nu känns det tomt och ensamt att jag måste gå hem till min syster varje gång jag måste ha datan, därför har det liksom inte blivit något bloggande.

Bebisen väkser i alla fall, eller jag tror det, annars är det bara jag som väkser för magen är i alla fall mycket större nu. Förästen rör h*n sig också! Känns som en fisk och sen efter att h*n har dragit armen, foten, albågen eller vad det måtte vara mot innsidan av magen så blir det sånna "efter våger" eller vad man ska säga! Jag blev i alla fall as skraj första gången och undra va fan det var, helt till min syster förklarade att den nog rör sig.

Annars har det hänt en hel del saker sedan sist också, har jag sakt att vi har fått timme till ultraljud? Den 14 April, Emelie Nilsson kommer till Norge den 20 så när hon kommer så vet vi om det är en flicka eller pojke, jag tror dokk fortfarande att det är en pojke, kjänns som det, vi får se.

Min mosters hund Aiakos blev avlivad i går=( Hon var en schäfer och hon har haft problemer med det ena och det andra sedan hon var valp, fast nu börja hon blöda från någon tarm inne i magen också så det var i alla fall bättre för henne och bli avlivad eftersom att hon var gammal också. Så nu är hon tillsammans med alla engla hundarna i himmlen! Och om man får göra vad man vill i himmelen så ligger hon på en måln och äter leverpastei, grisöron och glass jusst nu, chillar och tar det lungt!
Det kommer nog att kænnas lite konstigt att komma hem till min moster nästa gång eftersom att hon alltid är där, Hawkar blev också lite ledsen eftersom att han tyckte värkligen om Aiakos, hon tiggde alltid av han och eftersom att han alltid gav henne så var dom bästa vänner! Inte kostigt att hon blev rundare runt jultiden, vi var ju där hela tiden!

Annars flyter allt på, typ... Är förästen hemma hos Linn och jag säger bara att det är sista gången hon får välja film! Det är värkligen inte hennes grejj=/

Annars så har jag stikkat strömpor till bebisen! Å Hawkar skrattar och säger "Du ser ut som min farmor där du sitter!", det må så vara! Det är i alla fall roligt å stikka nu eftersom att jag börjar lära mig "resepten" eller vad man ska säga! Så efter att jag är färdig med halsduken till bebisen som jag nu börjar på så bärs det till något så svårt som en ull byksa! Den du! Vi får väll se hur den kommer att se ut till slut, hoppats i alla fall att den blir lyckad=)
Det som e så roligt med att stikka är att man har gett hela sitt hjärta inn till plaggen, svorigt ett par gånger och lett när det har blivit bra! Mycket mysigare änn att bara köpa i affären!=)

Men nu får du inte veta mera om mitt liv. Bilder på min mage får ni när jag har tagit! Känns så fånigt att lägga ut nu när det bara har gått 15 väckor! Hadde det inte varit för att jag hadde varit en knubbis så hadde jag i alla fall inte haft något liknande av den magen jag har nu=P Ni får komma och känna i stället, eftersom att man känner att magen e hård som sten=D

Jag såg en tjej som hadde lagt ut bilder av sin mage på nätet när hon va i väcka 20 och hon hadde knappt mage ens! Inte ens lite! Den va värkligen typ platt! Jag vet inte om det är vanligt, men den såg i alla fall så liten ut! Min kompis Beathe sa att när hon va i väcka 18 så va hon typ som jag är nu, hon är också mycket smalare änn mig, typ samma kropp som Emelie N. Så den tjejjen på nätet kanske bara hadde allmänt liten mage, vad vet jag!

Men nu ska jag i alla fall dra=P Tudelu!


RSS 2.0