[Gulldfisk!]

Ibland känner jag mig som en guldfisk i en sådan "glas bubla". Folk står och kollar in i gjenom glaset och knakkar på det för att få min uppmärksamhet, men det går inte. Jag simmar där i min egna lilla världen i mitt lilla akvarium, utan vänner, utan familj och utan någon som bryr sig. Några gånger om dagen kommer det någon och ger mig mat, knackar på fönstret så att jag inte får äta för mig själv, sen går dom.

Men sen vissa dagar så känner jag mig som en fisk i havet! Ingenting är för stort eller för litet för mig, allt är precis lagom! Jag vet att alla som älskar mig finns där för mig! Jag vet att alla mina vännar och hela min släkt finns till för mig. Det finns inte någon som kan knacka på fönstret till mitt stora hav och förstöra min matro! Jag kan vara ensam om jag vill, jag kan vara med vänner om jag vill!

Sen ibland känner jag mig som den som alla bara är med för att... Bara för att jag är 18 och kan köpa cigg å alkohol, bara för att jag är rolig, bara för att jag är snäll, bara för att jag hittar alltid på något, bara för att om ingen var med mig så skulle jag vara ensam. Men det är lite klurigt de där, för jag menar att jag köper bara cigg till Silje-Helene och Malin röker inte ens, men hon är ju med mig i alla fall! Och jag har aldrig köpt dricka till dom, men dom är ju med mig i alla fall!

Sen finns det vissa människor som bara är med mig för vissa saker och de vet jag! Som dom i min klass som jag ALDRIG pratar med, när jag står ute och röker och dom inte har cigg så är dom min bästa kompis! Jag hatar falska människor!

Sen har man ju sina alltid trogna vänner Jonte, Emelie K och Emelie N! Mina änglar! Vad hade jag gjort utan dom? Dom har funnits där för mig när jag värkligen har behöft dom och dom har aldrig svikit! Alltid finns dom där och aldrig skall jag någonsin glömma villka som är mina kompisar hur mitt liv än skulle sluta!

Men jag tror kanske att en guldfisk har det ganska bra i sitt akvarium i alla fall, ingen som stör och ingen som bestämmer vad man får göra och inte göra! Eller en katt kanske, en ute katt! Dom måste ha det prima! Ingen skola, inget jobb, någon som lagar mat till än, någon som borstar än. Man går ut och gör sina behov och kommer in och lägger sig i soffan igän! Ligger och kurrar och alla vill gosa med en hela tiden! Perfeckt att vara katt!

Ne nu ska jag sova=D Jag är ledig i morron=P<3

[Æntligen!!!]

I dag har jag jag varit hemma hoss min kussin=D Æntligen ær det hælg=P Jag ska sova SÅÅÅÅ længe i morgon=D hehe! I dag har jag haft Naturkunskaps prov=P haha de gjick inte så værst bra men jag får i alla fall G+ - Vg-, jag ær i alla fall sæker på att jag inte får Ig=P
Jag ær så fucking trøtt i dag alltså! Jag skulle kunna gå och lægga mig nu men palla=P
Jag och Tone håller på och målar om hennes ena vægg i vardagsummet=D Till cafelatè så det blir ricktigt tjusig;-) Jag vet inte ens vad jag skall skriva=P haha ne nu ska ja spela=P Bye bye!

[I don`t have anny other mouth to feed beyond my one]

I dag var det tredje gången Michelle gjorde nr 2 på toaletten=D Hon ær væll ændå før ducktig! Mosters lilla monster! i dag har jag inte gjort så mycke... Jag har inte ens varit i skolan, klockan ringde inte i morshe! Wtf? Men men! Aja hoppats att den ringer i morron bara annars går jag tillbaka till affæren och klagar=P Køpte den ju van nyss!
Hmm i morron ska jag på stan med Malin och Silje-Helene=) Sen ska vi på bio och jag ska se Awitch igæn som jag redan har sett=PxD haha men de gør inget før den var bra=P Annars kanskje vi tar någon annan, men jag vet inte. Ær snart klar med julklapparna=D De kænns jævligt bra=D Hehe jag hittade cærldens gulligaste grejj till William som jag bara var tvungen att køpa=P Sen var det i gång=PxD haha! Undrar hur jag skall skicka allt till Sverige=P det kommer nor kosta lite det med=P haha men vem bryr sig=P det ær bara jul en gång i året=P jag førsøkte ringe till Emelie K men hon svarade inte! De va de snålaste=pxD haha nær jag æntligen kommer fram till hennes mobil så svarar hon inte! *Kænner mig dissad!!* Men men! Så kan de gå=P Jag fick føræsten fram den  uppsattsen som jag hade skrivit=P Men lærarna ær sega som vanligt och dom har inte kollat på den æn så jag vet inte villket betyg jag fick på den, men men=P Så kan de gå=P
Men nu ska jag kolla tv=P hehe massor av bra grejjer i dag;-) haha!
ha de så bra=)

[Jo men de funkar!]

Hmm i dag har jag pluggat, pluggat och pluggat! Jag känner fortfarande inte att jag är redo för provet som vi ska ha i morgon, om kost! Hällå! Ser de ut som att jag kan något om kost eller? Jag ska vara glad om jag får G på de hära provet! Så jävla mycke prov nu för tiden... Nästa väcka har vi prov i matte och i Naturkunskap med. Sen har vi i Norska snart... Hatar prov! Det är fan det värsta som finns! Även fast jag pluggar så känns det som att jag inte kommer klara det! När jag äntligen (efter 12 års strävande) börjar fatta vad matte handlar om så är det precis som att jag har glömt allt det andra!
Jag saknar alla mina kompisar i Sverige! Alltid hadde man något att göra! Inte för att jag alltid har något att göra nu men asså ändå! Det är liksom inte dom rätta människorna! Jag vill ha mina Emelior och min Jonte! Varför kan jag inte alltid få som jag vill? Och dom i min klass påstår att jag är bortskämd! Dom skulle bara veta! Allt som jag äger har jag fan betalat själv! Va vill dom!
Jag kanske borde sova? Kl är 01.29 men Michael sover hemma hoss oss, alltså i mitt rum! Det är lite jobbigt att ha någon i mitt rum=PxD haha! Jag kan lixom inte göra som jag vill! Men men... De funkar för det är ju inte precis så att han är här varje dag=P
I morron ska jag supa bort mina beskymmer och bli så jävla full! Eller jag hoppats det i alla fall! Jag, Malin, Silje-Helene och Heidi ska fästa=) Det ska bli kul! Sen är det inte någon av dom som vågar säga till sin mamma å pappa att dom super så alla ska sova hoss mig=PxD haha! LOOOSEEERS!xD Men men! De skall i alla fall bli kul=)
Hege tycker om sin Malin och sin Silje-Helene! Tack vare Malin så har jag MVG i matte! Det är hon som förklarar allt för mig! Hehe! Hon är som en extra lärare! Men hon är ju så ducktig på att förklara sen om jag frågar så har hon inget emot att förklara! Jag har sagt till henne att hon borde söka till top model nästa år! Asså hon e så jävla fin pluss att hon är lång med!
Ne nu tror jag nog att jag skall sova... Massor att göra i morron och massor med alkohol att köpa ut till snorungarna i klassen=P SNORUNGAR!xD haha! Men men! Jaja! Hmm...
Godnatt var det väll vi var vid? Natti natti!

[Mvg och jag vill gråta!]

Hejsanhoppsan! Jag fick tillbaka matteprovet i går och jag hadde fått mvg! Fan va stolt jag ær! Alla som kænner mig vet att jag har ALDRIG någonsin haft øver G- i matte men snacka om att gå från botten till toppen! haha! Jag ær så jævla stolt asså!
Men jusst nu vill jag bara gråta! Jag har varit vaken hela natten før att skriva en uppsats och nu hade jag bara ett par rader kvar (jag har skrivit 11 sidor) och nu hænger datorn sig! Eller inte datorn, bara det programet som jag anvænder før att skriva! Jag vill bara lægga mig och gråta! Jag har kæmpat som en idiot sen kl 4 i går och nu e kl 05.44 alltså øver 12 timmar! och jag har inte sparat eller något! Kul jul! Asså jag skojjar inte nær jag sæger att jag gråter nu! Fyfaan! Jag har kæmpat som fan och nu kommer de bara førsvinna! Jag kommer inte stænga av datorn! Jag ska ha den i knæt tills jag kommer till skolan sen ska jag få dom på datortekniska att spara det fast det har hakat upp sig och walla om de funkar inte tar jag datorn och slænger den i væggen! asså varfør hænder det mig? Va har jag gjort før att førtjæna det hær?
Ja e så jævla trøtt och letsen och allt nu så jag e inte ens glad før mitt mvg! Jag tror att jag bara ska gå och dø i stælle! ALDRIG att jag ska skriva om hela skiten! ALDRIG sæger jag bara! Asså va ær de hær før skit? ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag blir så SUR!!!! Fucking fitt skit! Knulla datorns horunge mamma!

fuck this shit jag ska røka nu! jalla bye bye!

[Oj oj oj!]

Jaha då var hælgen øver och skolslitandet børjar igjæn! haha! I hæljen var det meningen att jag skulle ut på Lørdagen men jag och Linn pallade inte! Vi va fan sjuka båda två! Haha! Jag har fan varit førskyld i 3 væckor nu!! Skiiiit irriterande! Kænns som att det aldrig kommer att gå øver! Hehe men vi får væll se=)
På fredagen var jag på bio med min lillasyster=) hehe! Vi såg Switch! Den va fan skiiiit bra!! Som faaan! Asså de va fan den bæsta filmen jag har sett på læææænge=D Hehe! Sen så åkte vi hem =P Fast jag åkte till Linn så klart=D Som alltid! Haha! Sen blev de lørdag och både jag och linn bestæmde oss før att vi var før sjuka før att fæsta så att vi skulle på bio på lørdagen med=P haha! Då va de 50% på alla biljætter och de kænndes ju bra=D Vi ville se en film som hette "5Grøss"! Den værka ganska bra på namnet med de stog inte något om den på nætet men vi tog den i alla fall eftersom att den bara kosta 15,- efersom att de var 50% rabat=D haha! Sen så nær vi kom till Bion så var filme 30 min lång!!!! JAG SKOJJAR INTE=O haha!
Så jag gick fram till hon i kassan och sa "asså jag trodde ju att den skulle vara liiite længere æn 30 min i alla fall!! Sen hon ba "men læste du inte på nætet?" Ja ba "joo men de står ingenting och vi har ju redan betalat biljætterna via nætet!" Sen hon ba "men då gør vå så hær eftersom att ni hade problem med att bestælla biljætter på får ni gå på premijæren før den hæra filman (jag minns inte va den heter) + att ni får pengarna tillbaka!" Hahahaha!!! Så vissa gick ju på gratis bio på Lørdagen!! Haha!
Sen på søndagen så gjorde jag inte så mycke mera æn att va hemma=D hehe!

RSS 2.0