Vin!

Jusst nu så sitter jag hær och dricker ett glas vin, fråga mig inte varfør før speciellt godt ær facktiskt inte vin! Men det slinker væll ner!
Jag har i alla fall ett as stort prov på Fredag, jag har pluggat hela dagen i dag. Ska nog i alla fall gå lite bra kænner jag, jusst in case så sætter jag mig bervid Linda, hon ær så himmla duckig på det hæra fast hon skriver sånn "gammal" skrift eller vad man ska sæga, och då ær det så himmla svårt att kolla på henne!
Jag fick i alla fall tillbaka ett prov från Samhælskunskapen och min lærare skrev som kommentar "Rickgtigt bra formulerat Hege, dær ser du! Du kan om du bara vill" och mitt betyg blev 4, jag ær stolt!
Annars såska jag kanske på jobb intervju på Fredagen, får kolla om hon tanten kontaktar mig igjen. Annars så sitter jag och væntar på en man som ska komma och kjøpa våran bilhøgtalare i dag, han har fortfarande inte kommit! Han skulle komma i går, i førrigåt och dagen innan dær också, han kommer nog inte! Villket inte ær så bra eftersom att 1.300 skulle sitta fint i min ficka jusst nu!
Men men! Jag ska væll plugga lite innan "Greas" programet børjar på TV, roligt!

Puss hej leverpasteeei=D

Bajs också!

Jusst nu ær fan allt bajs! det ær fan inte något som går bra jusst nu. inte något som ær som det skal! absolut ingenting! 

BAJS OCKSÅ!

Hoff!

Jag orkar inte mera, jag kænner mig så himla dålig ibland!
Jag fattar inte varfør jag inte klarar av någonting, absolut ingenting alls!
Och det værsta ær att jag kænner mig så himla rutten, med tanke på att
det ær så många som har det så himla mycket værre!

Blå kors.

I dag ær det  av tv aksjon i Norge før alla barn som har førældrar som anvænder sig av droger, dom kommer runt och knackar på dørrarna runt om i landet. Dom var i alla fall precis hær och jag gav ett par slantar=) Man kan i alla fall ge om man inte hjælper till tycker jag!
Jag hørde att dom var nere hoss grannen också och frågade honnom och hans svar va "tyverr, jag har inte tid jusst nu!" Då tænker jag så hær, DIN SNÅLA FAAAN! Hur lång tid tar det att kolla sin jacka efter ett par kr? Två sekunder? Om alla skulle ge en krona så skulle det bli flera milioner tillslut, konstigt att alla inte tænker så!
Men men, jag gav væll før honnom med då! Han hadde føræsten fest i fredas, och jag menar værkligen att han FESTADE! Han kom hem ca kl 03.00 på natten då alla barer och liknade stænger i Norge, han var inte ensam kan jag ju sæga! Innan dom ens hadde kommit inn i lægenheten så børjade dom sjunga "10.000 troll er på vei til Ullevoll, det er ingen som kan slå hele Norges RBK!" Fin låt och allt det dæra, men i alla fall! Visa lite respekt! Dom var facktiskt i trappan fortfarande! Sedan gick dom inn till honnom, denna man ær ca 40-45 år gammal! Dom sjøng av fulla halsar och man skulle kunna tro att vi bodde granne med en kariokebar!

Han væckte mig! Jag ær så svår væckt att ni skulle aldrig kunna føstå! Pappa brukade alltid sæga att om man slæppte en bomb utanfør mitt fønster så skulle jag inte vakna, det ær ungefær sannt! Jag blev irriterad eftersom att jag skulle upp kl 09.00 på en lørdag før att hælsa på min bror! Så jag skrev ett sms dær det stog "Kan ni lungna ner er lite? Folk sover facktiskt och klockan ær snart halv 4 på natten!" jag fick inte något svar och inte blev dom tystare hæller!

Nær jag vaknade kl 10.00 på morgonen så hørde jag att dom skrek och gapade fortfarande, jag gick i alla fall upp och min lotsasfarmor kom och hæmtade mig.

Kl 11.00 fick jag svar av min 40-45 åriga granne som skrev "ja mamma!" Och då tænker jag lite såhær, ursækta? Bete dig som en vuksen mænniska! En gång nær vi hadde vin kvæll så var vi 4 tjejjer hemma hoss oss och spelade musik men vi var i alla fall ganska tysta, kl 23 skrev han medelande och sa att vi skulle vara tysta! Han børjade liksom kl 3 på natten!

Men jag kan i alla fall inte sæga så mycket eftersom att det ær honnom vi hyr av, men det betyder inte att han inte ska visa respekt før oss! Det ska væll vara båda vægarna?


Men men! Jag ska i alla fall spela playstation nu, førsøka komma någon stans på det nya spelet=)


hadebra<3


Ruttet .

Jaha, sitter och kollar på tv, har ijäntligen ganska så tråkigt. Hawkar skulle ut, jag vet inte vart han skulle, men han gick i alla fall ut=P Så jusst nu är jag hemma själv! Jag gick inte till skolan i dag! Jag vaknade när klockan ringde, men jag kunde bara inte komma upp! Jag blir så himla trött på det hära! Jag vill ju så gärna gå till skolan för jag har ju jätte kul när jag är där, men jag kan ju inte ens komma upp! Det spelar inte någon roll när jag går och lägger mig, för min kropp vill i alla fall inte! Det värsta är att det är inte någon som tror att jag facktiskt försöker, fasst jag gör det! Jag gör värkligen det! Fan va bajs!
 
Men men, man ska väll inte klaga! Gjorde om min blogg=) Tycker att den är lite mera tjusig och höstig nu=) Mysigt! Men men! Jag ska i alla fall kolla lite på tv, kolla bdb och en massa andra bloggar så jag måste med andra ord dra=)
Ha det bra! Så hörs vi=)

En tjockis!

Vad är det med människor och försöka sörstöra för andra? Jag blir så himla förbannad! Jag vet att jag är rund! Asså jag skojjar inte, jag vet det! Jag har et flertal speglar hemma och att du eller någon annan person berättar detta för mig gör mig facktiskt inte ett dugg smalare, smartare eller något åt det hållet! Det är inte häller så att varje dag när jag vaknar så tänker jag "Ne men herre gud, jag är ju en tjockis!" Jag visste det kvällen innan också och det är inte något man glömmer over en natt, så med andra ord så behöver jag inte att någon säger det till mig meg jävna mellan rum, jag vet!
Jag blir inte ledsen över alla dessa idiotiska kommentarer, men jag blir rent sagt förbannad! Som när jag fick höra här för leden att jag hadde så fin hy, jag tackade snällt och denna rent sagt idiotiska person sa "ja, det är ju lite konstigt att du har det eftersom att det finns så många lite mindre tjejjer som har värsta acne problemen!" No shit? Helt ärligt så bryr jag mig inte ett dugg om att det finns tjejjer som "förtjänar" min hy mera änn vad jag gör eftersom att jag är en tjockis! Hur tänker människor? Jag blir galen! Så bara för att man är fet så betyder det att man ska få allt som är negatift med kroppen? Finnar, snea tänder, konstiga ögon osv osv?
Eller hur många gånger har jag inte hört att någon har sagt att det är konstigt att jag har min pojkvänn? Varför skulle det vara så konstigt för? Bara för att han är smal så betyder inte det att han måste ha en smal flickvänn! Om man då tänker liiite längere så kommer man facktiskt fram till att det var inte bara jag som valde honnom, utan han valde facktiskt att vara med mig också!

En sak till som gör mig så himmla förbannad är när jag hör folk som sitter och åmar sig över hur synd det är om "blondinbella" och andra personer eftersom att det är någon liten idiot som har setat och skrivit att hon var ful på en eller annan bild! Asså väljer man som "blondinbella" att skaffa en blogg, som för det första har ett sånnt namn, och sedan sittar och skriva om totalt blåsta och ovesentliga saker så får man facktiskt förvänta sig lite kretikk! Precis som jag! Jag vet att jag inte kan stava, därför blir jag förvånad om någon skriver något till mig där det inte står att jag inte kan stava! Jag vet det och jag vet att jag kommer få den kretiken också eftersom att jag skriver blogg, har en bdb, och en youtube!
Det är lika synd om henne som det är om mig, dig, och alla andra i världen som lever i normal standard!

Sånna som det är synd om däremot, det är barn som blir misshandlade, folk som svälver, kvinnor som blir misshandlade av sina men och tvärt om, unga människor som måste vara med i krig, mödrar och fedrar som har förlorat ett eller flera barn osv! Det är sånna människor det är synd om!
Det är inte ett dugg synd om "blondinbella" bara för att någon säger att hon ser tjock ut på en bild, det är inte ett dug synd om mig bara för att jag ständigt blir påmind om att jag är knubbig, det är inte ett dugg synd om Karina i andra klassen vars pojkvänn har haft sex med en annan och sedan dumpat henne! Det är inte ett dugg synd om oss! Fattar ni? Det är synd om dom som tycker att varje dag är en pest och plåga! Det är dom det värkligen är synd om!

* Villket bakslag!

Emelie har varit här i en väcka i dag, hon åkte också hem i dag=( Jag saknar henne redan! Skulle önska att Hawkar kunde vara borta någon av dagarna som hon var här så att vi bara kunde sitta och prata som vi alltid gjorde förut!
Fast vi hadde i alla fall kul när hon var här, vi har festat, kollat på filmer, ätit kinamat, gått på stan, spelat playstation och massa annat! Sen har vi så klart pratat också! Hon pratade väldigt mycke om en bok som hon precis har läst, den handlar om rinkebymordet och jag tror att den hette "tre brödrer" eller något liknande, värkar ricktigt bra så jag ska kolla om den finns på Norska.

Sen hadde vi laddat hem "mamma mia" och "Alvin och gjänget" när hon var här också, vi kollade dokk aldrig på någon av dom så nu ska jag kolla! Har redan kollat på mamma mia! Och jag säger bara en sak, VILLKET BAKSLAG!!! Filmen har bara fått god kretik av precis alla tidningar, har dom ens kollat på den är då min fråga? Filmen har knappt en handling och dom sjunger sig igenom allt! Jag tycker värkligen inte att den var så bra som jag hadde trott! Jag trodde ju att detta skulle vara en pang film!

För övrigt så har Hawkat spilt cola på tajentena på datan så dom är klibbiga under så det är otroligt jobbigt att skriva! Fast de funkar fortfarande! Tur för honnom, datan är ju ny! Fast nu märkte jag att den är lite dårlig, eftersom att man kan inte ta bort tajentena på den så att man kan torka undrer, så att dom är ricktigt sega! Men det går bra i alla fall! Jag tror nog att det kommer losna till slut.

Jag har förästen lov jusst nu, har ju haft det i en väcka nu, men jag har ju inte skrivit något på ett tag så.

Men nei, nu ska jag nog gå tillbaka till att kolla på film, tända ljus släcka lamporna, dricka cola och moffa ostbågar!

Vi höres! Hei sveis!

RSS 2.0