* Tyverr...

Jusst nu har jag inte så mycket och gjøra... Jag sitter och væntar på att klockan ska klicka och lyssnar på OlaOla - Melodifestivalen. Den ær facktiskt ricktigt rolig.

Annars har jag læst Emelie Ks blogg=) Gullig hon ær, hon får mig också att tænka en del!
Jag saknar tiderna som va førut! Allt va så himla lungt och man hadde alla sina vænner innom en buss avstånd. Jag saknar det som va førut! Jag saknar hur det var nær det var jag och Emelie K som var med varandra hela tiden! Vi va så bra vænner och vi kom så himmla bra øverens... Vi bråkade aldrig, vi tjafsade så klar men vad ær vænnskap om man inte kan gjøra det?
Jag saknar Emelie N också! Hon ska ju snart komma hit och hælsa på mig, men det betyder inte att jag saknar henne mindre før det! Jag vill att hon ska komma i dag, nu! Jag saknar alla tiderna som vi har haft i din stuga, kollat på grease eller någon disney film dær du sovnar i mitten så att jag kollar på ræsten sjælv. Sen vaknar du nær filmen ær slut och frågar om vi ska kolla på en till!

Jag saknar allt som var førut! Jag vill inte ha det som det ær jusst nu och jag ær så jævla missnøjd med precis allt! Jag vill ha det som var då, det som ær jusst nu kan jag vara utan om jag bara kan få tillbaka det som jag hadde førut så kan jag ge bort allt det som jag har nu! Om jag bara kunde vænda tillbaka tiden två år så att jag var 17 igjæn, då hadde jag tagit andra beslut ænn dom som jag har tagit nu! Allt skulle vara så himmla bra!
Men man kan inte gjøra det... Tyverr.

* Emelie Eva Viktorina Nilsson!

None

Den dæra lilla loppan i mitten, hon kommer snart till mig och hælsar på, jag har ju snart lov! Jag længtar som tusan asså! Det var aldeles før længe senn sist!
Sen sitter jag hær och hoppats på att Emelie (Den andra) ska komma någon gång och hælsa på mig också! Sen kan hon ta med sig William! Jag saknar dom med, men eftersom att det ær sissta året på skolan nu så blir det inte så mycket åka av till Sverige... Undrar hur længe det blir till næsta gång?
Men i alla fall. Jusst nu sitter jag hær hemma och gjør inte någon ting... Har i grunden ganska tråkigt facktiskt.. Lysnar på några gamla anton och affe låtar... Annars ær jag alldeles ensam efersom att Hawkar inte ær hemma jusst nu. Han kjøpte ett kort i går før att ringa till Iraq, undrar om jag skulle sno det och ringa till Emelie och snacka lite... De blir ju så mycket billigare! Men vi får se.

Jaja nu ska jag i alla fall hitta på något annat ænn att sitta hær och skriva...
Ha det så bra så synns och hørs vi!

* Inte för att jag är en idiot, men för att du är en!

Jusst nu sitter jag här vid datorn, med bara täcket runt mig=) *mys*
Gluttar på tven lite då och då villket gjör att jag kommer ihåg villken idiot du är!


* Krokodilen Kaj!

Ja så i dag började skolan igjæn! Relatift roligt, syd bara att jag inte kommer i samma klass som Malin! Men jag har ju i alla fall Silje, Alexander och Sveinung i min klass så de ska nog gå bra de hæra!
Annars sitter jag hemma jusst nu, jag kollar på dataskærmen och hoppats att Emelie ska komma på msn=)

Ja jusst ja skolan har ju børjat! Jag har flyttat senn innan sommaren (och ett bra tag innan det med) man ikke sa nikke! Skolan har inte fått inn det i sina datorer ænn så jag får inte något busskort førens jag har hæmtat en lapp från førsækringskassan! Precis som om det ær mitt fel att skolan ær seg, men men.
Appropå de så ringde jag till dom i dag (førsækringskassan) før att fråga om dom kan skicka papperett till skolan så att jag slipper gå dit och detta var vad mitt øra skodade,
"Det ær stor på¨gång på våra telefoner jusst nu, du kan gå inn på våran sida på nætet, adressen ær www.(något?).no. Du står som nummer 96 i køn."
NUMMER 96!!!! Ofta så många vill klaga precis samtidigt som mig!=P Men men! Jag la i alla fall på! Får væll åka dit i morgon, som om det kommer vara midre kø dær...

RSS 2.0