På bussen....

I dag nær jag skulle ta bussen hem så va busschoføren fett bitch! Han va ricktigt elak mot alla som gick på! Nær de kom en kille med skidor och en massa påsar så frågade han "kan jag bara få stælla i från mig det hær?" Ja det va ju ok sen skulle han fram och visa busskortet, sen gjorde han ju som alla gjør, bara visar fort sen går å chaføren ba "ja du kan du visa så man ser, tror du jag har øgon i nacken eller??" Han killen ba "oj ok, førlåt." Sen kom de en kjærring som knapt kunne gå, hon betalade å allt sen nær hon skulle gå vidare inn i bussen så brukar ju chaføren vænta, men inte den hær inte! Han ba gasa på å hon høll på å ramla å då stællde det sig en annan kille upp och sa "Bara før att du har en dårlig dag så låt inte det gå ut øver andra!" Asså han va ricktig bitch!
Haha men men!

Jag skulle ijæntligen åka hem och stæda, men sen orkade jag inte i alla fall så jag havnade hær=P Men jag ska stæda=D Snart;-)


Høhø!

Jonas visade mig att om man skriver tillrækligt mycket så kommer man med på førsta sidan på bloggen=D
Så nu ska jag børja blogga om allt som e værlt att blogga om=D Alltså allt=D Haha!

Nu æter jag vofler så att ni vet=D

H <3 H .

I wanna grow old with you
I wanna die lying in your arms
I wanna grow old with you
I wanna be looking in your eyes
I wanna be there for you
Sharing everything you do
I wanna grow old with you


Jag har ganska såp tråkit i skolan.... hmm sitter hær och bara glor... eller ijæntligen så skulle jag skriva några sidor om en tjej som har Ceberal parese, men de sket seg.... jag orkar inte.... Stackars Madda (jonas madde)! Før Jonas glømde hennes "Halsduk" liknande grejj i min væska senn vi åkte skidor=P Hehe!
Får væll skicka den med posten eller något=) 
 
I dag ska jag kjøpa en ny kaffekockare=D Før jagråkade ha sønder den andra! Men de e ju inte mitt fel.... Jag tror att de va før att den va varm, sen blev den kall och trasig... synd... bra att jag inte kjøpte den som kosta 799,- utan den som bara kostade 199,- i stælle då=)

? Jonas ær hær! ?

Jaha Jonas ær hær=D Vi har inte gjort så mycket ænn=P Men vi vat att vi ska åka skidor å så i alla fall=P Jag bråkade nyss med Hawkar, inget ovanligt nu i det sissta i alla fall! Han værkar bara vilja bråka=P men men de e hanns val! Jag pallar i alla fall inte vara sur bara før att han ær de!
Hmm i dag vet jag inte va jag ska gjøra... men jag tror kanskje att vi ska åka till stan eller något=P Ingen aning ænn=P
Jag har lite ont i magen kjænner jag i alla fall=P hehe!
Men de får va=) Hmm kjænner før att supa mig full=D
Men jag ska dra nu=D Ska ut och røka=)

H<3H

[ Stackars Michelle!]

I går va Michelle (min systers barn) hemma hoss oss! Och va skulle inte hænda! Hawkars tyngder som han lyfter før att han skal bli stærk (tror han) fick Michelle rakt på sin stortå! Asså rakt på! Min lilla prinsessa! Å hon børja inte ens gråta! Hon tjøt till lite men inte mera æn de! She has gutts=D
Men i alla fall! Hon tappa HELA tånageln och så ville hon inte ens ha cola! Jag visste att hon ville gråta fast hon vågade inte før att Hawkar var dær och hon har ju inte træffat han så många gånger! Men i alla fall! Hadde det varit jag så hadde jag skrikit rakt ut! Det ær i alla fall sækert! Det kom blod och allt lixom! Men det gick bra så længe hon va hemma hoss oss men så fort Linn kom hem så børjade hon gråta! Och då hadde hon till och med blivit glad hemma hoss oss=P Hon kanske fattade hur ont hon hadde då=P Hehe jag vet inte!

Jusst nu ær jag i skolan! Slutar nu=) Musigt å åka hem=) Sen vet jag inte vad jag ska gjøra=P Ska kanskje på Hawkar sin jobb=) De blir ju skojj=P
Senn så ska jag inte gjøra så mycket tror jag... åka hem... ligga på soffan och glo prison brake=)

Men nu slutar jag=D

H <3 H

[Jippiiie!]

Jonas ringde mig i går! Å sjælvklart kunde han inte hålla sig=P Han ska komma till Norge under posken! De skulle lixom vara en øveraskning till mig sen bah skulla han inte sejja något, men dom som kjænner jonas vet att han inte kan hålla en hemmlighet om de så gjall hans liv, eller skulle du?=P
Hmm jusst nu sitter jag hemma, ska snart vika ihopp tvætten=P Kan ju passa på att sejja grattis till alla tjejjer/kvinnor! Grattis med den internationella kvinnodagen=) Hehe de va facktiskt Hawkar som sa det till mig att det var i dag=P Hehe! Så vi ska ha en romantisk middag før två=pxD HAHAHAHAHA!!!
Ap kul, men i alla fall=)
Hmm de va något jag skulle sejja... Ja jusst ja! Jag har inte røkt i dag och jag borde fan ta mig en innan huvet snurrar før mycket=P Ursækta min fina blanning av svenska å Norska med=PxD HAHAH! Men så e livet=P
Men nu ska jag røka sen ska jag stæda upp hær=P Jag har ju færgat håret blont før kanskje en vecka sen men de ska bli brunt igjæn! Så att jag kjænner mig hemma=P Å de ska Hawkar gjøra=D haha! Jaja får ju se hur de blir=pxD HAHA!
Men nu måste jag værkligen dra! Læs jonas blogg med=)
http://jonaskjallstrom.blogg.se/
Hælsningar mig=P

RSS 2.0