[Spanien!]

Nu var man hemma från Spanien=) Skønt att vara hemma igæan och kænna den dæra jul kænnslan som man aldrig fick dær nere, fasten julen ær øver=/

Dag 1.
Det børjade med att vi skulle åka till flygplatsen=) Væl framme væntade vi på att få komma på flyget och det tog væll ca två timmar! Uppe i luften så var det massa vind och turbulens så vi var tvungen att flyga en omvæg pluss att vi var tvungna att mellom landa før att fylla på mera bensin. Flygresan tok två timmar længere æn beræknat, lite surt men men.
Væl framme i Spanien tok vi bussen till hotellet, læmnade væskorna sen var det bara och tuta och køra! Vi var framme ca 2 på natten och ute stællerna hade øppet=) Vi åkte ner till stan jag, Michael, pappa och Bente før att æta lite mat. En hamburgare och en cola senare var vi helt pløtsligt ute och festade jag och Michael! Vi drack lite men kom snappt på att vi var nog lite før trøtta før hela kalaset och åkte hem!

Dag 2.
Pappa hade fått øron inflamasjon och låg på hotellet hela dagen och Bente var med han medans jag och Michael åkte till stan før att kolla klæder och anndra grejjer. Det slutade med att jag vart en væska rikare. Sen åt vi kina mat, jag vi åt kina mat! Åker till Spanien før att æta kina mat=)xD
Efter att tag åkte vi tillbaka till hotellet och kollade runt lite, jag var fortfarande trøtt så jag gick och vilade en stund. Senare på kvællen så kollade vi på show på hotellet och åt mat i samma svængen.
Efter det gick vi tillbaka till hotellrummet jag och Michael och øppnade en vodka flaska och børjade dricka medans vi spelade kort. Efter ett par drinkar vart det stan!
Væl ute på "stora" "playa de inglen"(eller hur de stavas) vart det lite mera dricka och vi minglade från bar till bar. Blev alldeles før fulla och åkte sedan hem før att sova.

Dag 3.
I dag var det dags før en tur på stranden tyckte pappa som nu hade varit sjuk i två dagar. Væl nere på stranden var det høgsta volym på Ipoden som spelade "kiss kiss"! Eftersom att jag inte ær en av dom mænniskorna i værlden som kan ligga stilla så kom jag snappt på att jag ville ha en glass!
Sen gick jag runt på stranden i min ensamhet med en magnum mandel som får mig att tænka tillbaka på Elin och våra tider tillsammans=) Saknar dig gumman!
Efter ett litet tag kom pappa på att han nog har ont i ørat fortfarande och han ville inte vara på stranden! Villket jag tog som en possetiv sak eftersom att jag tyckte att det blev ganska tråkit efter att han killen framfør men kroppen hade gått! Så vi gick før att æta lunch!
Senare på kvællen så åt vi på hotellet igæn och kollade på sowet som denna gången var några transvestiter! Och jag kan lova dig att man såg att det var killar! Villka muskler=D
Sen var det bara att tuta och køra igæn! Tredje dagen ute på krogen och killarna blev bara æckligare och æckligare! Michael skulle bestælla sig en øl och han var borta i max en minut och på det minutet så kom det fram tre killar!
Efter ett tag skulle vi gå till næsta stælle och gissa væm vi hittar dær?? tre av Michaels kompisar som också var i spanien tydligen=D Æntligen var det inte en enda kille som kom fram=D Skønt=)
Hans ena kompis var så snæll! Han ba "det kan inte vara så kul før dig att vara hær med Michael nær han e så full?" Ja ba "nee inte speciellt" han ba "din stackare, jag sitter hær med dig!" Sen satt han med mig hela kvællen=) Snygg var han också så de va ju alltids ett pluss=) sedan åkte jag hem medans Michael bråka med någon spanjor så klart!

Dag 4.
Bakis som tusan vaknar man upp aldeles før sent! Jag minns inte så mycket av vad vi gjorde den dagen men vi var inte ute i alla fall, de orkade vi inte...

Dag 5.
Så var det dagen innan julafton och jag fick min julklapp av Michael eftersom att jag inte kunde vænta(A)
Nær jag hade øppnat såg han helt førvånad ut, "vad ær de dær?" jag ba "det ær en parfym handkræn, de borde ju du veta! De e ju du som har køpt den!" han ba "VA?? Jag skulle inte ha någon handkræm! Jag skulle ju ha en parfym!!" Hahahahaha de va lite kul att dom i affæren hade gett honnom fel!!=PxD hahaha! Sen va vi ute igæn=D Fæstade, dansade och drack en hel del massa alkohol=D

Dag 6.(Julafton)
På julafton solade jag=) de va skønt=D sen så åkte vi till en resturang och åt norsk julmat=D Vi hade bestællt bord en væcka innan før att sækra oss våran norska tradisjonella jul mat=D Efter oss i køn så stod det nægra Danskar som frågade om dom kunde få køpa vårat bord å pappa ba "så mycke pengar har inte du=P" haha de va lite kul eftersom att de va helt fullt så dom fick inte någon julmat=D Efter det så åkte vi till en bar, eller lættare sagt pappa och Bente åkte till en gammal gubbe/kærring bar medans vi som fortfarande ær unga och vackra åkte till "Den gale viking" och søp oss dyng raka=D Ricktigt kul=D

Dag 7.
Så var den sista dagen utom flygresan hem! Så pappa och Bente fick visst før sig att alla skulle vara tillsammans den hæra dagen, jaja... Så vi va ute och åt, åkte till en bar och sen åkte vi till hotellet før att packa! nu ville jag værkligen hem till min sæng och min egna dator! Vi packade och jag var skit trøtt! Jag gick upp till sængen kl 3 och sovnade på en gång! Blev væckt kl 4 før att packa dom sista sakerna innan det bars av hemmåt igæn=D

Dag 8.
Kl 4 på natten gick vi upp efter att ha sovit en timma! Sen skulle vi ta bussen som gick kl 6! Klockan 05.15 stog jag utanfør hotellet och bara væntade!
Kl prick 6(inte en sekund varken før tidig eller før sen) stod bussen utanfør hotellet och vi hoppade på før att ta bussen vidare till flygplatsen=)
På flygplatsen chekkade vi inn och sedan gick vi før att hitta något att æta medans Bente sprang runt på taxfreen! De blen en torr baguette och en cola=D Nam nam! Eller inte!
Væl inne på flyget som helt pløtsligt bestæmde sig før att gå en timme tidigare æn beræknat så att vi høll på att missa så satt jag brevid en gubbe som hadde med sig sin son, dotter och fru.
Damn hans son var heeet=D Jag sovnade i typ en kvart och vaknade av att jag låg på axeln på den gubben brevid! PINSAMT! "Oj, sorry" Han ba "høhø de gør inget jag førstår att du ær trøtt!" Sen vågade inte Hege sova ett sekund mera!=D
Nær vi kom av planet så var det in på taxfreen och køpa en limpa cigg och sedan hæmta væstan som man hade alkoholen i;-) Så jag smuglade! Eftersom att jag bara ær 18 så får jag inte ta med mig något som ær øver 22% och det skall bara vara en flaska! Men men! Alla ær vi olagliga ibland!
Sedan åkte vi till farmor och åt middag och så, sen åkte vi hem, jag var hemma i 5 min sen ringer Tone och ær utanfør eftersom att hon skulle hæmta mig før att jag skulle sitta barnvackt åt henne som jag hade lovat! ångrade mig dokk bittert efteråt eftersom att jag var så jævla trøtt!

Så var det i spanien=D Ganska enformigt men kul var det i alla fall! Førutom nær man længtade hem=)

[Inte för att skryta!]

Hej! Jaha då bärs det av till Spanien i dag, de ska ju så klart bli jättekul! Men jag är inte ricktigt säker på om julfirande i Spanien är lika kul som hemma!? Det är ju trots allt jul bara en gång i året ve la märke! 
Man kanske skulle ta med sig några tomtar för stämningens skull? Sen kan man ju pynta en palm och ha julgransdoft på box som man kan spräjja på hotällrummet, eller? 
Kanske inte...

Asså inte för att skryta, men alla fan älskar mig! Det är helt sannt! För inte allt så länge sen så avslöjade farmor väm som var hennes favorit, och vem var det mån tro? Jo självklart var det jag!
Jag menar att den exakta konversjonen var något liknande med:

Farmor: Hege?
Hege: Ja, farmor vad är det?
Farmor: Kan du hjälpa mig med en sak bara?
Hege: Ja, självklart!
Farmor: Kan du bara ge mig fjärnkontrollen som ligger där? Jag når inte...*Lessen farmor*
Hege: Jajjemensan farmor! Hege till din tjänst!
Farmor: Åå du är ju bara för gullig! Det är därför du alltid har varit min favvorit *BIG SMILE!*
Hege: Ja, någon måste ju vara det å självklart är det jag!
Pappa: Vadå är inte jag din favorit? *Lessen pappa*
Farmor: Va tror du? Nej, Hege är min favorit å du får leva med det!
Hege: Jusst det pappa! Jag är allas favorit förstår du!
Farmor: Ja jusst de!
Hege: (Smörar till lite extra) Vill du att jag ska diska?
Farmor: Nej nej, då har jag inte något att göra sen!
Hege tänker: Ååå va bra att jag slipper!!! 

Sen ringde jag till hela släkten och berättade det förstoss=D
Min syster sa
"Det säger hon bara för att du inte ska bli ledssen! Alla vet ju att du är hittebarn!"
Min kussin sa
"Ja det är väll smällen jag får ta som aldrig är där och hälsar på henne..."

Sen i dag så fick jag julklapp av min moster, 100; Euro som är typ 800; eller något liknande=)
Sen så sa jag så här:
Hege: OJ 800 det hade du inte behöft!
Moster: Joo men det är inte så ofta du får något så ta dom nu!
Hege: Tack så jätte bams mycke!
Moster: Ja tro inte att alla får 800; de e vara för att du är speciell=)
Hege tänker: MOHAHAHA Vänta bara tills Linn får höra det här=D

Och så sannt som det är sagt:
Hege: Jag fick 800; av "tante" i dag=D
Linn: Oj va mycke! Hihi jag kommer bli rik!
Hege: Tsst tro inte att du får det! Jag fick det för att jag är speciell som "Tante" sa! *Stort "mohaha jag gör henne avis" smail!!!*
Linn: *Spark spark spark!* Vad gör du? Du är allas favorit! Du fick 400; när JAG städade "Tantes" hus! Och jag fick 800; Men i alla fall! Du fick 200; av farmor på HENNES födelsedag, utan att du ens hade present! Du får alltid pengar när du går till affären åt farmor och jag får bara ett tack! Hege vill du veta en sak?
Hege: Jajjemensan?!
Linn: Jag tycker inte om dig! Hoppats att du bränner dig i Spanien också!
Hege: Du tror att det är bara bara och vara allas favorit med det är det inte! Jag har kämpat för att få den titteln och kämpar för att beholla den! Så de så!!!

Sen gav hon mig solkräm och sa "Kommihåg att smörja in dig nu! Du vet hur lätt du bränner dig! Glöm inte passet, checka in minst en timme innan, ät innan du åker för det är alltid äcklig mat på flyget!, tänk på mig medans du ligger på stranden med en "sex on the beatch" i handen ok? och glöm inte att ta kort på alla snygga spanjorer!"

[Svarta fåret!]

Jaha i hælgen som va var jag på julbord med slækten;-) De va ju inte så kul, eller joo de va kul men jag kænnde mig som de svara fåret=PxD haha! Min slækt ær bara rikinger, å så jag=D Alla hade skit fina klæder å jag vet inte vad=P Sen kom jag=D Med mina baggy byxer=D Jag hade ju tagit på mig ett vint linne juh! Men men så va de i alla fall=P
Om 6 dagar åker jag till spanien=D Kuuul=D Jej! Med pappa å bente å Michael...
Jag har ijæntligen inte så mycke att sæga! Men jag vill tatuera mig igæn:D Jag vill ha en stjærna på underarmen=D De skulle ha varit fint=) En svart ixom=) De e så mycke jag vill gøra!
Men jag pallar inte skriva mera!  De hær va inge kul och de e inte någon som læser i alla fall=P

RSS 2.0