* 15 Mai=)

I dag børjade vi inte førens kl 09.45=) En redig sovmorgon før att vara i Norge=) Fast jag førsov mig i alla fall och vaknade kl 09.00 ca. Som tur var så va Hawkar redan vaken, så han kjørde mig till skolan så jag i alla fall inte blev sen=) Underbar han ær!

Skolan: Så vad hænde på skolan? Inte så mycke... Hadde Engelska med våran nya lærare, då våran gamla ska bli mamma och inte kan jobba længere=) Trevligt før henne, inte lika trevligt før mig som værkligen gillade den bruden, jaja så kan livet vara!
Sen va de Norska som gjællde och vi skulle skriva en artickel om skolan på 20 min och minnst en sida! Atackars dom som skriver sakta på datan liksom! Men før mig gick det skit bra! Jag var den ænnda som visste att en artikkel skall delas i i tre eller flera delar, och att dom ska vara i spaler!

Sen nær jag skulle hem så ringde min ælskling mig och sa att han var på jobben och fiksa några grejjer så jag var alldeles ensam hemma=/ Inte så kul! Jag hatar att vara ensam! Det ær liksom inte någon som vill snacka med mig då=P
Men men jag hadde ju i alla fall fiskarna å snacka med=D

Ibland blir jag så irriterad! Jag och Hawkar har ju førlovat oss nyligen! Sen skrev jag om det i bloggen på lunar... Måste många vara så elaka? Asså før det førsta, våra ringar var långt i från billiga! Men jag sitter inte å skriver om det i en blogg eller något liknande! Den enda anledningen som skulle gjøra att jag berættar hu mycket dom kostar ær om någon frågar! Ofta jag sejjer typ "jag har førlovat mig och våra ringar kostade de å de!"
Och før det andra om vi hadde fått våra ringar av tandlækaren och sattit dom på våra fingrar och anvændit dom som våra førlovnings ringar så hadde inte det spelat någon roll! Det ær tanken bak som ræknas!
Både jag och Hawkar vet att vi ælskar varandra så om ringarna var dyra eller inte spelar inte någon roll! Vi kollade inte prisen! Vi tog dom før att vi tyckte om dom! *Lessen jag blir!*
Och nær folk sejjer typ "våra ringar e finare!" Alla tycker væll att deras ringar ær finast? Annars hadde man væll inte valkt dom! Jag tycker i alla fall att min och min ælsklings ringar ær dom finaste som man kan ha! Helt perfeckta och precis lagom før oss!

Malin sa till mig att jag inte ska bry mig om sånna mænniskor som sejjer så utan att man bara ska sejja "tur att smaken ær som baken!" Men jag gjør det i alla fall! Før jag ær lycklig och jag tycker att vi har værldens finaste ringar! Måste vissa persjoner førstøra det eller?

Jaja nog om det! Jag ska kolla på "cheff Ramsy clening up" eller va det heter nu=) Det børjar 20.30 å innan de så måste jag få Hawkar till att gjøra något annat ænn att spela playstation så att jag kan få kolla=D
Føræsten så ær det 17-Mai på Lørdag=) Vi har kjøpt værldens finaste kostym till Hawkar så att han ser bra utt=) skjorta å slipps, ja hela kittet=) Sen har jag kjøpt ett sånnt långt linne til mig sj som jag skal ha tights under=) Så kommer vi vara værldens finaste par med værldens finaste førlovningsringar! Så de så!

Jaja men som sakt.... Gløm inte att det som inte dødar dig, kan bara gjøra dig stærkare;-)

Jag ælskar dig Hawkar! Min prins!

Førlovad!<3

I dag ær det den 10-5-2008 och Hege Marita Isbrekken Kolstad har nu førlovat sig med Hawkar Osman Mohammed! Wiie! Hihi! Slæt ring i vitt guld=) As fina! Jag ælskar dig Hawkar och jag sæger det inte ofta nog men jag ælskar dig værkligen och jag ær så underbart glad før at det ær jag och du!<3

*Ensamt . . .

Oj va tomt det blev=/ Nær man ær van vid att du alltid ær hær liksom! Sen nu ær du bara borta...
Hehe låter som att vi har gjort slut! Men de har vi ju inte! Min ælskling ær i Levanger, en stad ca 1.5 timme med tåget från trondheim! Och jag måste ærkjænna att jag saknar han fan=P
Dokk ær det ganska skønt att vara ensam med=)

Så vad har jag gjort i dag då?=) Jag har varit hemma bara... Det ær 1 Mai och de ær helligdag i Norge så vi har ledigt från skolan i dag och i morron eftersom att i morron blir en klæmmis... Men jag har inte en aning om varfør vi har ledigt i dag... Asså jag vet inte vad det ær som ær så spesiellt med 1 Mai liksom=P Men men de viktigaste ær att jag i alla fall har ledigt=D

Ibland går allt alldeles før bra! Man bara væntar på att något som ær mindre bra eller helt enkelt suger ska hænda! Sen nær det inte gjør det så ær det precis som att man går och væntar och hoppats næstan på att det gjør det! Det ær helt sjukt knas!
Det ær precis som att man ær van att saker inte går som man vill och dærfør førvæntar man sig att något borde hænda, snart...
Jag kjænner också på mig att något kommer att hænda! Jag typ bara væntar på att det ska hænda... Helt sjukt! Men i alla fall!

Jag pratar fortfarande inte med pappa sen han var en sån fucking idiot (som han alltid ær). Det ær ijæntligen ganska så skønt att vara utan han=) Fast jag ska inte ljuga heller, sjælvklart skulle jag vilja att vi kommer øverens, men om det inte går och nær han ska vara så trångsynt så ær det bættre och vara utan han=)

Linn fyller 23 på Lørdag=) Fast vin har redan firat henne=) Hon fick ett linne liknande linne=P Å 300,- av oss=) Hon ønskade sig ju ett kamera før 2500 eller va det var, å så mycke pengar har inte vi så vi bidrog med pengar i stællet=)
Lillasyster Ida har också fyllt år=) 14-tis nu=P Hehe! Men det har hon redan varit ett tag, men i alla fall! Ganska så jobbig facktiskt!
Kent, lillebror har flyttat till en fosterfamilj också... Jag tror inte att det kommer hjælpa någon, speciellt inte han! Jag vet hur det kjænns, han ær 12 och jag var i alla fall 16... Du kjænner dig oønskad av din familj, du vet inte hur du ska bete dig nær du træffar din ricktiga familj. Du kjænner dig aldrig ricktigt hemma.... Du får ett nytt rum, nya saker, inte dina egna saker. Du har kanskje "nya syskon" som du inte ens kjænner. Du har nya mattider, nya utetider, nya regler och allt ær bara nytt! Inte nog med allt det men han har också ny skola, førsøka hitta nya vænner! Han får inte ens træffa oss!
Jag vet att han kanskje førtjænar det på ett vis, men han ær liten!
Jag minns den natten som han kom=) Jag vaknade mitt i natten som jag alltid gjorde och gick inn till mamma och Hans før att sova dær, men dær var det tomt... Dom var borta, och jag fattade ingenting=P Børja gråta som tusan och væckte Linn och førkladade allt før henne sen kom Bestemor inn gjenom dørren i hallen och hon såg att vi var redda och hon førklarade att Lillebror kommer nu=)
Jag minns att jag tænkte "dumma lillebror!" Men sen nær jag såg han så kunde jag inte låta han vara i fred! Hehe, jag hadde blivit storasyster før tredja gången, och jag var så stol øver min lillebror!
Jag kallade han "lillebror" i stællet før Kent! Jag hadde fått ett ansvar som många får i sitt liv! Jag skulle skydda han så gott jag kunnde! Sen dog mamma och hans och jag och Linn flyttade till Sverige... Å Ida och Kent i Norge... Helt ensama! Inte någon familj, ingen mamma, ingen pappa och inga syskon som tog hand om dom! Dom hadde ju slækten, men jag kjænner i alla fall att dom på ett sætt ær mitt ansvar! Sen nu nærjag har flyttat tillbaka så kjænner jag i alla fall att dom ær mitt ansvar!
Jag vet att han førtjænar det før det han har gjort men ær det værkligen det bæsta man kan gjøra? Tænk om Kent får annfall? Tænk om han blir så arg en dag att han bestæmmer sig før att kasta saker i væggarna och førstøra hela huset? Sånna som han kan få (pga ADHD) dom ær inte vana med det! Vad gjør dom med han nær vi inte ser, saker som vi inte vet!?

Jaja ska inte tænka så mycke=) Ska dra nu=) Ha det bra!
H<3H!

RSS 2.0