" Skrevet av: "

"Vi var fortfarande inte ricktigt klara meg att bråka, båda ville så gärna att den andra bara kunde säga förlåt så att vi kunde gå och lägga oss i sängen og kramas. Du kollade på mig och sade, "jag fattar inte varför du inte hadde slängt dom?". Jag visste inte ricktigt vad jag skulle svara, jag visste kanske någonstans långt bal i huvudet att det som jag hadde gjort inte var det bästa, men jag visste ju inte ens att dom var kvar. Men i stället för att svara dig så högg jag tillbaka "Vad med alla dom gångerna som du har gjort fel då? Och du säger att jag ska försöka glömma, vad med allt det?" Du kollade rakt på mig och jag såg ilskan i dina ögon då du svarade "Då, är då! Nu är nu!"
Ganska ironiskt att du sade jusst precis det! För det va ju trotst allt det som det hela handlade om, att då är då och nu är nu!"

Skrevet av: Hege Kolstad.

Jaha... Sjuk är man också... Inte lite häller! Jag mår facktiskt inte allts så bra som jag kanske trodde! Jag hostar som tusan och jag väntar bara på att mina lungor ska hoppa ut! BLÄÄÄ! Jag vill inte vara sjuk!

Kul att du är lika fjantig som jag trodde !

jaha! va har jag och berätta? hmm i föra väckan var jag och rästen av klassen på klasstur=) det var ganska så mysigt! vi hyrde en stuga precis vid sjön och sen fans det båtar och grejjer där, det var facktiskt ricktigt kul=) annars så är jag hemma jusst nu och kollar på min älskling som spelar playstation, som han för övrigt alltid gör!

Emelie Eva Viktorina Nilsson kommer till mig den 2 Oktober! jag kan nog inte längta mera änn vad jag gör! jag saknar henne som tusan! min lilla rödluva!

jaja nu har jag inte så mycket mera att säga förutom att det är skola i morgon så godnatt gott folk! god natt!


När man var liten!

Jag fick ett mail i dag av Emelie min kjära! Där stod det massor om hur vackra kvinnor är också vidare! Sedan stod det att när man är ca 3 år gammal så kollar man sig i spegelen och ser en dråtning, och det är ganska så sannt! Dom flästa som kollade sig i spegeln när man var 3 år tänkte inte på att man var för smal, för tjock, för lång, för kort osv! Man var sig själv och man kunde se det vackra i sig själv!
Man älskade sig själv precis som man var! Men när man blir äldre så ser man inte på sig själv på samma sätt, och jag tror facktiskt att jag har svaret om varför det är så! Efter att man är tre så börjar man kolla på andra saker änn bara barn program på tv, man börjar skolan och får höra saker, man läser iningar om tjejer som är för tjocka, för smala, för långa, för korta, för fula, för vackra osv! Det är ju bara och kolla på den tjejen som mimade till oppningen i OL bara för att hon som hadde den vackra rösten inte var vacker nog och hon som hadde det vackra ansiktet hadde inte vacker nog röst!
Hur gammal var dom tjejerna? Kanske 10? Inte konstigt att vi dästo längere vi kommer i livet at vi mera och mera ser alla olämpor med oss själva när vi får höra, läsa eller se det minst en gång om dagen!
Man borde kunna berätta för sina vänner, mammor, pappor, familjemedlämar osv minst en gång om dagen att minst en av dom är vackra! Sen är det ju en bra sak om man inte säger det till samma person varje dag, då får ju inte alla dom andra veta hur vackra dom är! Tjock eller smal, långe eller kort, vacker eller mindre vacker! Hur man änn ser ut så är man vacker!

Eller som Sveinung i min klass sa till mig på fredagen "jag tycker att alla mina vänner och dom i min familj är vackra, man kjänner dom ju! Alla som man kjänner blir ju vackra, synd att man inte säger det ofta nog bara!" Villken kille va?

Men men nu orkar jag i alla fall inte skriva mera! Kanske skriver mera sen=) Hadebra!<3


jag gråter inte för att du är elak, jag gråter för att du sviker !

Va fan är det med tjejjer å ALDRIG kunna holla kjäften om en sak? Om man tar en tjej, berättar din största hemlis för henne så vet alla det sen! Inte konstigt att alla säger att man inte kan lita på tjejjer, för det kan man fan inte göra! Tjejjer är dom största skvallerbyttorna på hela våran runda jord! I alla fall när dom är under 18 år!

Annars sitter jag här och kollar ut gjenom mitt kjöks fönster och ser att dom som bor på psyket mitt imot (som för övrigt är precis det samma som et fengelse, med galler och allt!) är ute och spelar fotboll nu såhär på höstens början! Skulle önska att jag fick vara med! Vi skulle säkert passa tillsammans, jag och psykona, kanske till och med skulle få en bra vän.
Dom ser ut och ha roligt i alla fall, och dom spelar som om dom aldrig har gjort annat, förövrigt så står det puckon runnt om och kollar inn som om det skulle vara apor som spelade!

Va är det med människor och inte kunna visa respekt? Jag fattar inte varför ingen kan visa respekt för varandra! Jag blir så himmla arg! Varför är människan en sånn upmärksamhets avhängig person? Varför kan vi inte holla kjäften om något? Varför snakkar vi skit om andra? Varför är det så många som ljuger? Varför är vi så?


Han är kär i den fulaste flickan i världen !

men det spelar inte någon roll för mig ! så länge det är jag som är den fula flickan ! jag vet att jag inte är perfeckt , snarare så långt därefrån som man kan komma ! men jag vet i alla fall att det var trots allt mig som du valde ! du kunde säkert ha fått en som var så mycket mycket mera , men det var i alla fall mig du valde ! mig för att vara din , och bara din !

vi är som ett pussel , utan dig så fattas en bit av mig jag kan liksom inte ricktigt bli hel ! men med dig så klarar jag allt ! när du ringer mig och säger " hej älskling ! när slutar du i dag ? " det är sånna saker som får mig till att le , för precis så alla dom små sakerna som du gjör under en dag, det är dom som gör att jag vet att du kommer vara för evigt min !

Vi två är kjärlek!<3

jag säger inte att vi har det helt perfekt och att vi aldrig bråkar , för det gjör vi ! vi tjafsar om små saker flera gånger om dagen , sen har vi ju våra stunder med , då facktiskt allt är perfeckt ! även om du skulle vilja gå från mig en dag älskling , så kommer du i alla fall finnas i mitt hjärta , förstår du det ? jag kommer alltid älska dig och jag vill bara att alla andra kan se att vi är perfeckta tillsammans ! jag kan inte be för mera , för om jag har dig så skulle jag kunna leva hela mitt liv helt utan pengar , guld och vad det änn är folk kan föreställa sig ! jag är beredd att dö för mig , för jag vet att du skulle gjöra deg för mig !

Hawkar Osman Mohamad , jag Hege-Marita Isbrekken Kolstad ville bara säga att jag älskar dig !

Man gör allt man kan, men man kjänner i alla fall att man inte ricktigt räcker till!

Jag vill så mycket med mitt liv! jag vill så gjärna att allt ska vara bra! Inte bara för mig men för alla! Jag vill att alla i hela världen ska ha det så bra! Alla borde kunna få mat varje dag! Alla borde kunn kjänna sig älskad och alla borde kunna ge kjärlek! Alla borde ha pengar så att man klarar sig, inte för mycket och inte för lite men lagom! Om alla hadde det så hadde det varit så himmla bra! Ingen hadde klagat för man hadde inte vetat bättre!
Jag tror att en gång i tiden, helt säkert inte under min livstid, men någon gång så kommer hela världen kunna leva tillsammans som en! Alla borde lära sig att älska mera i stället för att hata!
Jag tror att om alla skulle kunna lära sig att säga något fint till en annan person minst en gång om dagen så skulle världen bli så himmla mycket bättre! Om jag skulle höra något bra om mig en gång om dagen så hadde jag i alla fall varit så himmla mycket gladare!




Sluta hata, börja älska! Skit i allt hat! Om du gjör skilnad och jag med, då skulle någon mera haka på och en till! Sen skulle vi kanske ha klarat av hela världen en dag! Inte i dag, inte i morgon, men en dag! Jag lever i håppet om att allt kommer bli bra! Jag kan inte fatta hur man kan hata en annan person pga relegion, färg på huden håret eller ögonen, läggning osv!

Nu sitter säkert många som läser detta och tänker, "ja men vadå, då hatar hon ju dom som hatar!" Men det gjör jag inte! Men jag säger bara att världen skulle vara så himmla mycket bättre om vi bara sluta hata och börja älska!


Gråt dina tårar!

- Jag vet att jag inte är perfeckt! Tror du värkligen att jag skulle vara tillsammans med dig om jag var prefeckt?
- Vadå, vad menar du med det?
- Ja men vadå! Om jag hadde varit perfeckt så hadde jag väll varit tillsammans med någon som är finare änn dig?
- Så du skulle inte älska mig bara för att du var perfeckt?
- Tänk inte på det nu, sov i stället!

Vadå om du var perfeckt? Perfeckthet hänger väll på högat som kollar? Java idiot! Fan va jag hatar dig! Bara så att du vet det, så precis när du sa det, det var precis DÅ du inte är perfeckt i mina ögon längere!



Packa din väska och dra om du tror att du är så jävla perfeckt!

* Carolina Harrera .

I dag på min fødelsedag så fick jag dessa vackra solgalsøgon av min morbror!=) Carolina Herrera New York. As fina! Och as dyra=PxD Haha! Dom kostar ca 1.300,- i affæren!o.0 Skulle aldrig kjøpa så dyra glas øgon sjælv! Men jag fick dom i alla fall, sen fick jag pengar utom det=) Men nu mpste jag stæda lite sen ska jag gå och sova=) Skola i morgon och massor med læxor som ska læmnas inn så...

Lægger in en bild av brillorna=)


* 19 år / 43 år .

I dag fyller jag 19 år! Ganska så vuksen om jag får sæga det sj! Kjænner mig inte ældre, men i alla fall!
Mamma skulle ha fyllt 43 år i dag, om det inte hadde varit før olykan som gjorde henne bara 32, men men så kan det vara! Men jag fyller i alla fall 19 år i dag=D

Væntar på att hawkar ska komma hem nu och att min syster, kussin, moster, morbror, lillasyster och systers barn ska komma hit nu:) Har ju tårta och allt=)
Annars har jag inte gjørt mycket i dag... Varit hemma, kollat på tv, setat vid datan, varit på facebook osv... Blev medlem i en grupp som jag inte visste fanntes på facebook också=) Till minne om min mamma och lotasaspappa=) massa bilder dær=) Spara alla!
Men men nu ska jag gjøra mg i årdning, skriver kanske senare:)


RSS 2.0