* Villket bakslag!

Emelie har varit här i en väcka i dag, hon åkte också hem i dag=( Jag saknar henne redan! Skulle önska att Hawkar kunde vara borta någon av dagarna som hon var här så att vi bara kunde sitta och prata som vi alltid gjorde förut!
Fast vi hadde i alla fall kul när hon var här, vi har festat, kollat på filmer, ätit kinamat, gått på stan, spelat playstation och massa annat! Sen har vi så klart pratat också! Hon pratade väldigt mycke om en bok som hon precis har läst, den handlar om rinkebymordet och jag tror att den hette "tre brödrer" eller något liknande, värkar ricktigt bra så jag ska kolla om den finns på Norska.

Sen hadde vi laddat hem "mamma mia" och "Alvin och gjänget" när hon var här också, vi kollade dokk aldrig på någon av dom så nu ska jag kolla! Har redan kollat på mamma mia! Och jag säger bara en sak, VILLKET BAKSLAG!!! Filmen har bara fått god kretik av precis alla tidningar, har dom ens kollat på den är då min fråga? Filmen har knappt en handling och dom sjunger sig igenom allt! Jag tycker värkligen inte att den var så bra som jag hadde trott! Jag trodde ju att detta skulle vara en pang film!

För övrigt så har Hawkat spilt cola på tajentena på datan så dom är klibbiga under så det är otroligt jobbigt att skriva! Fast de funkar fortfarande! Tur för honnom, datan är ju ny! Fast nu märkte jag att den är lite dårlig, eftersom att man kan inte ta bort tajentena på den så att man kan torka undrer, så att dom är ricktigt sega! Men det går bra i alla fall! Jag tror nog att det kommer losna till slut.

Jag har förästen lov jusst nu, har ju haft det i en väcka nu, men jag har ju inte skrivit något på ett tag så.

Men nei, nu ska jag nog gå tillbaka till att kolla på film, tända ljus släcka lamporna, dricka cola och moffa ostbågar!

Vi höres! Hei sveis!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0