Julia saknar dig redan!

I dag åkte Emelie tillbaka till Sverige och Julia har letat efter henne ungefär halva dagen. Hon kröp ut till köket, satte sig på knä, kollade på mig, ryckte på axlarna och sa "oj?", hon fattade inte att Emelie har åkt hem, gullunge!
Emelies flyg skulle gå i 10-11 tiden (jag håller aldrig reda på när hon ska hem, det är liksom inte lika spennande) men flygplanet som hon skulle flyga med hadde tyverr gått sönder så Emelie fasnade på flygplatsen i Trondheim och var stuck där tills kvart i 6 på kvällen. Jag tänkte vara gullig och komma och hälsa på henne på flygplatsen så hon slapp sitta själv, vid 3-halv 4 var jag där och alla försökte hjälpa mig helt till sissta tollen, där kom jag minsan inte förbi utan bording kort... Jobbigt och onödigt, vad hadde det spelat för roll om dom hadde låtit mig sitta med henne en stund?

Hon hadde skrivit till mig när hon var i Stockholm också, på msn alltså. Hennes tog var också försenat så hela hennes dag var bara en as dag, stackars Emelie!

När hon var här så satt vi och kollade på sissta minuten resor och vi hittade för under 1000 kr till kreta med hotell och hela paketet, Emelie skrev att den låg på ca 900 nu så hon måste sluta kolla annars kommer hon tvinga med oss säger hon! Inte för att vi skulle banga om det inte var för skola, dagis, pengar, pass till Julia osv! I villket fall som hälst så SKA vi åka nästa år! Så är det bara! Det måste bara bli så om jag så ska leva på vatten å bröd! Viktigt å unna sig lite för att livet ska bli lättare. :)


Dom finaste som finns!<3


Kommentarer
Postat av: Emelie

Älskar er! <3

2010-08-07 @ 10:24:08
Postat av: Sandra

Tänkte tipsa om mina 3 tävlingar som pågår just nu...



Vinn Wallets 4 Fun

http://sukiie.blogg.se/2010/august/overraskning.html#comment



Vinn Hårförlängning (clip on set)

http://sukiie.blogg.se/2010/august/vinn-clip-on-set-fran-pigtailse.html#comment



Vinn Klänning (valfri färg)

http://sukiie.blogg.se/2010/august/vinn-klanning.html#comment



Hoppas ni deltar! :)

Kram

2010-08-07 @ 10:42:39
URL: http://sukiie.blogg.se/
Postat av: Linda

Tycker du? tack jag är väldigt nöjd med dom :)

2010-08-07 @ 11:31:15
URL: http://lindadahlbo.blogg.se/
Postat av: hallonmamma

Naaw, klänningen! <3 Jag skall ge dig mitt banknummer så fort jag kan. Kram

2010-08-12 @ 23:31:08
URL: http://hallonmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0