Uppdatering om Julia!

Jaha, massa har ju hänt på den fronten kan jag ju säga!

Julia har smakat gröt, hon totalt älskar det och äter som en kung! Hon försöker rulla från rygg till mage, klarar halva innan hon rullar tillbaka igänn. Hon kan fortfarande inte rulla från mage till rygg dock (dom lär sig som oftast det först). Vi försöker vänja av henne att vi kommer så fort hon gnäller lite, gör jätte ont i pappa hjärtat märker jag, men jag vet dock att hon bara larvar sig och inte har ont någon stans! Men det gör lite ont när hon riktigt tar i å gnäller så att hon hostar... Men men, det är smällen som vi får ta eftersom att vi tar upp henne hela tiden, totalt vårat fel.
Annars har pappa Hawkar kjöpt ett "baby gym" till henne, ett sånnt änkelt bara, men helt perfeckt om ni frågar mig! Hon tycker dock inte att det är så jätte interesant med leksakerna som dinglar änn, men det kommer väll.
Hon har fattat att hon har hela TVÅ händre no också, så hon ligger och tar på sina egna händer hela tiden, mys!

*tänker*

För ett tag sedan började vi med blöj nr 3, för att alla andra sa att hon nog behöver det eftersom att 2 läckte i toppen, struntprat! Dom hära läcker ännu mera i toppen om man inte stramar till dom riktigt ordäntligt, å det vill man ju inte! Hon måste facktiskt kunna andas!
Hon använder också 62 på alla kläder nu, dock är dom flästa byxorna för långa, så är det när man är liten å rund<3
Hon kan lyfra huvet så högt från marken att ni anar inte, å så ligger hon där och kollar ut på alla saker runt om i huset, TVn är mäst interesant eftersom att den rör sig hela tiden, så nu brukar vi stänga av den... Vill inte ha någon soff potatis häller.

Jag tror att det var det hela, inntrykt i en kort liten text!

För övrigt så har hon på sig bodyn som hon fick av Carina å Mats i dag! Hon är så tjusig så! Men jag har ingen bild eftersom att digitalkamerat är hemma hos pappa, dumma mig å glömma saker!

Jusst ja! Julia har fått TVÅ helt nya kill kompisar! En föddes i Lördags (Grattis Camilla) och en den någon gång runt den 10onde (Grattis Azar).

Annars så har vi också träffat Malin och Talia inne i stan nu, bättre sent änn aldrig! Vi får mötas flera gånger tycker jag så att Julia å Talia lär känna varandra så att dom blir gosigt bra kompisar, för sånna kan man inte få för många av!

Puss å hej, nu ska vi göra något annat! Kan ju inte sitta här hela dagen!=)

Kommentarer
Postat av: jessica

SV: hehe aa nästan som Aidan då ju :) tiden går så himlans snabbt!

2009-10-30 @ 01:08:59
URL: http://jlethin.blogg.se/
Postat av: jessica

SV: hehe aa nästan som Aidan då ju :) tiden går så himlans snabbt!

2009-10-30 @ 01:09:38
URL: http://jlethin.blogg.se/
Postat av: Anonym

SV : JA vi får visst lukte det samme , haha :-P

Vugga er kjempesøt :)



Og det er Julia oooog :-D Vi må møtes flere ganger ja ! :D:D

2009-10-30 @ 12:30:33
URL: http://malinsponaas.blogg.no

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0